De Strip BV
prima
100% beveelt Donselaar | Ruimte voor industrie aan!
100% beveelt Donselaar | Ruimte voor industrie aan!
zeer goed.
professioneel kwaliteit
snelle levering ,en nette monteurs
Donselaar heeft een overkapping geleverd waar 5 vrachtwagens in de schaduw kunnen staan. Dit is in een prima samenwerking en op een fijne manier verlopen. Korte communicatielijnen, vriendelijke mensen, niets op aan te merken.
Netjes, goed en volgens afspraak!
Kwaliteit, service, nette prijs, goede en fijne communicatie.
Zeer meewerkend en meedenkend bedrijf, veel vragen vanuit gemeente gehad welke Donselaar allemaal keurig heeft beantwoord en afgehandeld. Plaatsing van de Tent conform afspraken en in zeer korte tijd.
Snelle en goede service verleend. Open communicatie en duidelijkheid.
Prettige samenwerking, goed meegedacht over onze vragen hoewel niet alledaags. Vlotte service en levering/opbouw.
Snel, dynamisch, uitstekende service en komt zijn afspraken na
Goed materiaal
Het was van het eerste telefoongesprek t/m het ophalen van de tent, een zeer prettige ervaring. Super vriendelijke, professionele hulp!
Komen afspraken na en goede service
Donselaar | Ruimte voor industrie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Donselaar | Ruimte voor industrie heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer goed.
professioneel kwaliteit
snelle levering ,en nette monteurs
Netjes, goed en volgens afspraak!
Kwaliteit, service, nette prijs, goede en fijne communicatie.
Snelle en goede service verleend. Open communicatie en duidelijkheid.
Snel, dynamisch, uitstekende service en komt zijn afspraken na
Goed materiaal