Zupansic
- Product of service:
- Rubberen slang ruitenvloeistof
Betrokken en enthousiaste mannen
er werd naar mijn probleem geluisterd en een oplossing geboden. Goede service. Het kost wel een paar centen - maar dat weet je van tevoren als je een mercedes aanschaft.
Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Kopje koffie terwijl je moet wa
Je word goed geholpen.Alles word goed uitgelegd.Groetjes van Ellen en Albert Huigen.
Goed te woord gestaan en volgens mij vakkundig personeel
Dit was de eerste keer, dus niet helemaal objectief. Wel tevreden.
Klantvriendelijke ontvangst en goed werk afgeleverd.
Je wordt correct en vriendelijke geholpen.
Super, zoals altijd!
Snel, duidelijk en alles opgelost!
Goede service en wordt goed op de hoogte gesteld van de kosten en van wat er vervangen moet worden.
Vakkundig Duidelijk informatie
Vriendelijke mensen
Netjes en snel geholpen
De Dorpsgarage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Dorpsgarage heeft de volgende resultaten bereikt:
Betrokken en enthousiaste mannen
Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Kopje koffie terwijl je moet wa
Goed te woord gestaan en volgens mij vakkundig personeel
Dit was de eerste keer, dus niet helemaal objectief. Wel tevreden.
Klantvriendelijke ontvangst en goed werk afgeleverd.
Je wordt correct en vriendelijke geholpen.
Super, zoals altijd!
Snel, duidelijk en alles opgelost!
Vakkundig Duidelijk informatie
Vriendelijke mensen