9.5 /10

checkbox100% beveelt De Dorpsgarage aan!

Jeroen

Super vriendelijk en verstand van zaken.

eric van hulst

snelle service en er wordt mee gedacht om zo snel mogelijk weer te kunnen rijden

Goed advies en prima uitvoering

SterSterSterSterLege ster

Zeer prettig personeel. En ze hebben tijd om naar de klant te luisteren. Wij maken ook reclame voor jullie bedankt voor jullie service

Mijn eigen naam.

Vriendelijke en correcte behandeling.

mark

snelle service en altijd even vriendelijk ga zo door.

Harmen van der Wilt

Niets toe te voegen: Uitstekend als altijd.

Probleem opgelost, heeft wat langer geduurd maar de auto is netjes thuisgebracht.

Het was een kort bezoekje 😃👍

Joop

prettige ervaring

Snel accu besteld , en geplaatst dezelfde dag

Prima service en altijd wel een gaatje in de planning om mij snel te helpen. Top!

zeer goed overleg

Zeer professioneel en met de klant meedenken.

Contact verloopt snel en makkelijk. Vriendelijke medewerkers. Alles fijn en auto nog door de wasbox 😁

De Dorpsgarage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Dorpsgarage heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 11 november 2019

De Dorpsgarage

Onze belofte! Onze omgeving (en ons dorp) mobiel houden, dat is waar het ons om gaat. Of je nou een auto bezit of gebruikt. Wij zetten ons dagelijks in om geplande of onverwachte onderbrekingen van jouw mobiliteit zo kort, zorgeloos en prettig mogelijk te maken.

Jeroen

Super vriendelijk en verstand van zaken.

eric van hulst

Goed advies en prima uitvoering

Mijn eigen naam.

Vriendelijke en correcte behandeling.

mark

snelle service en altijd even vriendelijk ga zo door.

Harmen van der Wilt

Niets toe te voegen: Uitstekend als altijd.

Het was een kort bezoekje 😃👍

Joop

prettige ervaring

Snel accu besteld , en geplaatst dezelfde dag

zeer goed overleg

Zeer professioneel en met de klant meedenken.

De Dorpsgarage heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10