Tim de veer
Ik heb de medewerkers niet allemaal gesproken maar voor wie ik gesproken he. Waren ze zeer klantvriendelijk zat een leuke wachtruimte bij
Zeer klantvriendelijk, antwoord op je vragen, advies en......een goede autoservice
Bezoek aan huis, lekke band gerepareerd voor de deur. 👍🏻
Alles was naar wens. Vriendelijke hulp en snel geholpen. Altijd een telefoontje voor overleg is ook prettig.
goede informatie
Prima, dat ik een auto meekreeg, toen bleek dat onze Volvo niet op tijd klaar was.
Prima overleg vooraf, en nette correspondentie over het verloop van het uitgevoerde onderhoud
Fijn personeel, goede service, schone werkplaats, staan direct klaar als je een probleem Maw uitstekend bedrijf
De cijfers spreken voor zich👌En zelfs de matjes in de auto zijn schoongemaakt, TOP.
Fijn geholpen.
Auto doet het gelukkig weer. Wel prijzig maar goed.
Super vriendelijk en verstand van zaken.
snelle service en er wordt mee gedacht om zo snel mogelijk weer te kunnen rijden
Goed advies en prima uitvoering
Zeer prettig personeel. En ze hebben tijd om naar de klant te luisteren. Wij maken ook reclame voor jullie bedankt voor jullie service
De Dorpsgarage verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Dorpsgarage heeft de volgende resultaten bereikt:
Bezoek aan huis, lekke band gerepareerd voor de deur. 👍🏻
goede informatie
Fijn geholpen.
Auto doet het gelukkig weer. Wel prijzig maar goed.
Super vriendelijk en verstand van zaken.
Goed advies en prima uitvoering
De Dorpsgarage heeft de volgende resultaten bereikt: