M de Jong

Snelle levering en mooi shirtje geleverd

Fijne communicatie, goed product en snelle levering

Vermeulen-Wentink

Uitstekend wordt goed op de hoogte gehouden

Vlotte bezorging

KD Meulendijks

Leuk bedrijf. Vrij laat besteld, maar toch nog op tijd geleverd!

Snelle verzending

Shirley

Positief. Vragen per email, telefonisch contact terug met het meedenken van andere bijpassende product, qua kleur en snelle levering. Volgende dag in huis, Top!! De bestelde keding en accessoires... Positief. Vragen per email, telefonisch contact terug met het meedenken van andere bijpassende product, qua kleur en snelle levering. Volgende dag in huis, Top!! De bestelde keding en accessoires mijn kleindochter zijn prachtig.

Een vriendelijke medewerker, die na geen emailbericht van haar, geen reactie zag. Mij telefonisch benaderd om gevraagde aankoop toch nog tijdig te bezorgen i.v.m. feest van de volgende dag.

Stephanie

Na een bestelling gedaan te hebben via de site, kreeg ik vrij snel een mail met dat de voorraad niet klopte. Dit is heel goed opgelost en had heel snel mijn bestelling binnen!

Super blij...

Super blij met het outje voor mijn dochtertje haar verjaardag.

Goede communicatie

Dennis

Perfect!

Snel, goede communicatie, kwaliteit

Lindsey

Super

Leuk

Anika Huizer

Ik heb een super goede ervaring gehad. Kleding werd snel geleverd en ziet er uit als goede kwaliteit

Snelle verzending en leuke prijzen.

Mevrouw

Mies

Vriendelijke klanten service snel en meedekend

Goede kwaliteit kleding