Tamara
- Sterke punten
- Persoonlijke aanpak
Aangenaam contact
Kwaliteit heel goed, en precies op mijn wens geleverd.
Super
Snel geleverd en mooie tutu ontvangen.
Top!
Prachtige schoentjes, super kwaliteit!
Super ervaring
Heel tevreden met mijn bestelling, jurkje voor mijn dochter is prachtig.
Goeie service
Mooie unieke kleding, goede kwaliteit, hele fijne communicatie en super snelle leverIng. Mijn verwachting overtroffen!!
Betrouwbaar
Leuke raamstickers, snel geleverd!
The store maid sure that dresses arrive on time before our birthday, even though it was jot right away available. Very responsible! Dresses are really good quality!
Super!
Top in communicatie en klantgericht. Ook heel behulpzaam en vriendelijk denkt goed mee met vragen vooraf een bestelling.
Dottig.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dottig.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangenaam contact
Kwaliteit heel goed, en precies op mijn wens geleverd.
Super
Snel geleverd en mooie tutu ontvangen.
Top!
Prachtige schoentjes, super kwaliteit!
Super ervaring
Heel tevreden met mijn bestelling, jurkje voor mijn dochter is prachtig.
Goeie service
Betrouwbaar
Leuke raamstickers, snel geleverd!
Super!
Dottig.com heeft de volgende resultaten bereikt: