Nikki Ubels

Super!

Gelijk contact opgenomen nadat bleek dat een artikel niet op voorraad was

Janine

Kreeg gelijk mail terug op me vraag

Nathalie Van wesemael

Het is super spannend om naar het pakje te wachten

Het kleedje is super super mooi gemaakt echt zoals je vraagt en dat maakt het zo bijzonder mooi

Kaoutar el Abbassi

Positieve ervaring snelle levering en mooie spulletjes

Snelle levering, netjes gepakt

Saskia Baltus

Perfect, rappe levering, netjes verpakt met felicitatie. Aan alles was gedacht.

Nette verzending.

M

Slechte kwaliteit, lange levertijd

Vriendelijke communicatie

Reactie Dottig.com:

Beste klant,
Beste klant,
Wij hebben u meteen aangegeven bij uw bestelling dat u producten heeft uitgekozen 3 stuks die op voorraad waren en 1 stuks die op PRE-ORDER stond. Wij hebben u daarbij aangegeven hoe lang het zou duren voor het verjaardagsetje. Wij hebben ook nog alternatieven aangeboden die er op leken.
Maar u wilde zelf wachten. Jammer, dat wij nu een review lezen dat wij een lange levertijd hebben. Dat was u vooraf bekend voor 1 setje. Dat u klaagt over slechte kwaliteit komt als een verrassing? Daarover heeft u niets met ons gedeeld ook niet op het retourformulier waar het aan zou schorten. Misschien dat het gewoon tegenviel? Dat zou kunnen. Gelukkig zijn het onze bestsellers, dus wij vertrouwen erop dat het een eenmalig iets is. Jammer dat wij u niet tevreden konden maken met onze bestelling. Gr. Team Dottig

Haarbar Vrijthof33

Netjes en correct

Zag eruit zoals op de foto

Lisa

Zeer goed.

Snelle levering!

Rabia

Super goed!

Snelle levering, duidelijke site.

Priscilla

Ik heb een romper en kroontje voor mijn zoontje gekocht voor zijn 1ste verjaardag.
Het kwam al snel binnen zoals beloofd. Netjes en verzorgd ingepakt en en goede kwaliteit.

Netjes verpakt, snel geleverd zoals afgesproken en goede kwaliteit.