Annoesjka Ebbelink

Snelle service . Goed
Verpakt

Op tijd leveren

C. Verheij

Mijn ervaring met deze site is prima!

Word mee gedacht

Petra Loi

Zeer goed

Meteen reactie op mijn vraag ! Snelle levering

Mariem

Een schattig minnie outfit die ik liet bedrukken met de naam van het kind, mooi afgewerkt en ingepakt.

Goede service en antwoorden heel snel bij vragen.
Product mooi verzorgt.
Een aanrader.

Patricia Vastenburg

Goede snelle levering en jurk is zoals het was. Erg mooi. Alleen jammer dat bij mijn levering het gratis haarbandje niet zat. Wel geel gemarkeerd maar niks. Voor de rest top en fijne site.... Goede snelle levering en jurk is zoals het was. Erg mooi. Alleen jammer dat bij mijn levering het gratis haarbandje niet zat. Wel geel gemarkeerd maar niks. Voor de rest top en fijne site. Overzichtelijk en duidelijk.

Overzichtelijk website en super verpakt.

Olgica

Zeer goed

Werd meteen gebeld na dat er iets fout was gegaan met de e-mail en snelle verzending

Deborah

Goede service en gekregen wat er te zien was op de foto

Goede en correcte service.

Dottig

Leuk jurkje maar blijkt achteraf gewoon van Aliexpress. Jammer dat ze hier niet transparant over zijn en hun eigen label er aan bevestigen

Reactie Dottig.com:

Beste klant,
Wat jammer dat u niet tevreden was. Dat kan altijd gebeuren met een online aankoop.
Jammer dat Aliexpress er bij wordt gehaald.
Op Aliexpress bieden miljoenen shops hun...
Beste klant,
Jammer dat Aliexpress er bij wordt gehaald.
Op Aliexpress bieden miljoenen shops hun goederen aan. Veelal kleine shops, die vaak ook weer verdwijnen. Ze willen allemaal een graantje mee pikken door te doen of ze ook die jurk of het artikel zo leveren. In werkelijkheid is het anders. of valt het vaak tegen.
Wij werken met grote fabrieken die kwaliteit leveren. Wij leveren juiste maten en bieden niet goed = geld terug garantie aan. Wij zijn blij met onze vaste klantenkring en het feit dat wij al 10 jaar bestaan.
Dat hopen wij zo te kunnen houden.
Gr. Team Dottig

Vatamanesku Olesia