Perfect

Klantvriendelijk, snelle reactie

Jurkje was mooi jammer dat de naad los gescheurd was helaas dat de kaartjes eral af waren dus ja eerst goed alle naadjes en stof bekijken voor dat de kaartjes eraf gehaald worden en 24 uursshow... Jurkje was mooi jammer dat de naad los gescheurd was helaas dat de kaartjes eral af waren dus ja eerst goed alle naadjes en stof bekijken voor dat de kaartjes eraf gehaald worden en 24 uursshow levering duurt 2 dagen dus daar ook rekening mee houden

Geld retour voor niet te leveren Product binnen 2 dagen

Reactie Dottig.com:

Beste klant,
Wij hebben inderdaad in onze algemene voorwaarden staan, dat indien kaartjes worden weg gehaald het artikel uw eigendom is geworden. Wij moeten dit wel doen, omdat wij anders een verhuurbedrijf worden van kleding die gedragen wordt met een feestje, verjaardag, doop etc. en weer retour komt. U heeft de jurk binnen gehad en deed net of wij de jurk op deze manier hadden geleverd, terwijl wij weten dat deze gescheurde naad er echt niet zat met versturen. Alles wordt extra gecontroleerd. Het was voor ons duidelijk dat de zijnaad los gescheurd is omdat er teveel spanning op is gekomen met het passen/dragen. De jurk is te klein aangeschaft of de rits is niet ver genoeg naar beneden geweest met het uittrekken.
Wij vroegen daarom of u een foto kon maken met de kledingkaartjes er nog aan. Dit kon u niet, die had u er meteen afgeknipt...blijkbaar was de jurk toen nog wel goed, anders doe je dit niet, lijkt ons.
Jammer dat u niet een eerlijk verhaal aan ons vertelt, dan waren wij nog wel genegen geweest om te kijken wat wij konden doen.
Wat betreft de 24-uurslevering heeft u niet goed gelezen. Alle orders die besteld worden voor 17:00 uur, worden een dag later afgeleverd bij u. Uw order werd geplaatst om 21:09 s'avonds. Dan wordt de order een dag later in behandeling genomen en verstuurd. Dat is gebeurd en u heeft op tijd geleverd gekregen.
Gr. Team Dottig

Heel fijne samenwerking. Mooie kwaliteit!

Snelle service en persoonlijke opvolging, goed contact, goede kwaliteit

Funda Dogru

Vaker wat besteld, altijd positief

Snelle levering, leuke spulletjes

De kreij

Goede snelle service

Klant contact super vriendelijk en netjes

Positief

Nette service, klantgericht

Helder in communicatie, nette levering

Prachtig unicorn jurkje besteld, en net zo mooi als op de foto! Super snelle levering

Suzan

Slecht

Niks eigenlijk. Slechte communicatie, slechte kwaliteit kleding alles komt van AliExpress dus is totaal het geld niet waard. Klantvriendelijkheid ver te zoeken en behulpzaam al helemaal niet. Niks eigenlijk. Slechte communicatie, slechte kwaliteit kleding alles komt van AliExpress dus is totaal het geld niet waard. Klantvriendelijkheid ver te zoeken en behulpzaam al helemaal niet.

Reactie Dottig.com:

Beste klant,
Wij zijn in shock dat wij deze review van u moeten lezen.... U heeft een pakket retour gestuurd naar ons, maar u vergat ons te mailen binnen 14 dagen. Staat duidelijk achterop de pakbon. Hierna vervalt het retourrecht. Na 3 weken komt u er achter dat uw pakket kwijt is, omdat u het naar een bedrijf in Zeewolde heeft gestuurd ipv aan Dottig.
U kon dat wel lezen op uw bewijs en heeft dit ook nog in uw mailbox gehad van het postkantoor, ook dat uw achternaam verkeerd was gespeld. Vervolgens zadelt u ons met dit probleem op? Wij denken nog mee en geven u aan wat u kunt doen. Bellen met het bedrijf bijvoorbeeld waar u het naar toe heeft gestuurd. U vond dat belachelijk en was van mening dat wij achter uw pakket aan moesten? Klanten blijven altijd verantwoordelijk voor het retour sturen van hun pakket, niet de ontvanger. Vervolgens hebben wij verschillende keren nog meegedacht en contact gelegd met ons depot aangezien dat bedrijf het kennelijk daar naar toe had gestuurd. U zult begrijpen dat wij daar in de maand december met alle drukte van dien, niet op zitten te wachten. Wij hebben geen schuld aan dit hele verhaal behalve uzelf. U sloeg een toon aan, die wij niet waardeerde. Wij zien dat u regelmatig ruzie heeft met bedrijven, misschien moet u toch eens nadenken hoe u overkomt. Wij wilden nog meedenken en als het pakket boven water was een tegoedbon aanbieden, maar voordat u dit heeft afgewacht, bent u uw gal gaan spugen overal. Er zijn bij ons ook grenzen en die had u overschreden, dus dachten wij inderdaad niet meer mee en hebben het pakket in zijn geheel weer aan u terug gestuurd.
Veel succes bij het bestellen van AliExpress en hopelijk gaat het retourneren daar wat makkelijk! Wij bestaan al ruim 10 jaar en hebben een vaste klantenkring die wij bedienen van kwaliteit kleding.
Gr. team Dottig.

Marjon

Heel goed.

Duidelijke site. Snelle verwerking, prachtig materiaal.