9.2 /10

checkbox100% beveelt Douglas houtbouw aan!

Fam. Straalman

Troost Hoveniers

Top materiaal, past perfect!

Hans van Zanten

Deskundige, snelle service. Wim begrijpt direct wat de bedoeling is. Top!

Beltman

Goed en mooi produkt dat ook nog precies en maatvast in elkaar past

Koppelman

Super bedrijf, prijs-kwaliteit 100%

Bianca Straatman

Goede service, uitleg en top kwaliteit!

Warmerdam

Prima!

Patricknuus@hotmail.com

We hebben een overkapping besteld Super goed geholpen hele mooie showroom waar je alles op je gemak kunt bekijken. En je krijgt goede uitleg en advies prijs kwaliteit is top. We gaan er zeker jaren plezier aan beleven. Voor iedereen die een overkapping zoekt hier moet je zijn...

Koen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Prachtige zaak! Van tevoren gebeld om te vragen of we zomaar langs konden komen of dat een afspraak nodig was. "Een afspraak is niet nodig, de koffie staat voor u klaar," was het antwoord. Na een uur in de auto gezeten te hebben om naar de zaak te rijden, kregen we te horen dat er geen adviesgesprekken worden gevoerd. De medewerker had geen boodschap aan het feit dat ik 's ochtends had gebeld. "Dan heeft mijn collega dit niet goed doorgegeven," was de reactie. Schandalig

Antwoord Douglas houtbouw

Beste van Kronenburg. Dank voor u lovende woorden over onze mooie showroom. Als de showroom geopend is geven wij u graag advies en een prijsindicatie. U wilde echter meteen een tekening en een uitgebreide offerte. Denk dat hier een miscommunicatie is ontstaan. Een gebouw ontwerpen/tekenen en bespreken gaat veel tijd inzitten dat doen we op afspraak zodat de juiste adviseur voor uw project beschikbaar is.

Geantwoord op

Hendrik

Super tevreden over het snel geleverde bouwpakket. Een constructie van 1200x400 met pen en gat verbindingen. Makkelijk op te bouwen met bijgeleverde tekening.

Martijn

Harde werkers die kwaliteit leveren. Fijn geholpen tijdens een afspraak in de showroom, veel ideeën opgedaan. Vervolgens is onze prachtige kapschuur gerealiseerd. Van tekening tot montage zijn het vakmensen! Snel, betrouwbaar en bouwen top kwaliteit schuren.

John van de Vosse

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede kwaliteit prijsverhouding voor ons geplaatste veranda.

Ludo

Zeer goed

EMM

Super blij met ons houten tuinhuis / yoga studio

Smit

Dit bedrijf levert goede kwaliteit de montage was snel en goed uitgevoerd Wij zijn goed tevreden met het resultaat een aanrader voor iedereen die een schuur wil laten bouwen.

Douglas houtbouw verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Douglas houtbouw heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 27 januari 2015

Douglas houtbouw

Kiest u voor Douglas Houtbouw, dan kiest u voor zorgeloos genieten. Door de jarenlange ervaring en kennis, zijn de mogelijkheden ongekend. Douglas Houtbouw neemt u alle zorgen uit handen door de werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren.

Fahrenheitstraat 6 A

7461 JA Rijssen

Fam. Straalman

Troost Hoveniers

Top materiaal, past perfect!

Hans van Zanten

Deskundige, snelle service. Wim begrijpt direct wat de bedoeling is. Top!

Beltman

Goed en mooi produkt dat ook nog precies en maatvast in elkaar past

Koppelman

Super bedrijf, prijs-kwaliteit 100%

Bianca Straatman

Goede service, uitleg en top kwaliteit!

Warmerdam

Hendrik

Martijn

John van de Vosse

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede kwaliteit prijsverhouding voor ons geplaatste veranda.

Ludo

Zeer goed