Snelle service, goed afgehandeld
Reactie Dovendi:
Hey Edwin, weer fijn te lezen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen. Dank! ^rd
Beste Peter,
Allereerst dank voor deze inhoudelijke feedback. Voor iedereen interessant te lezen.
We herkennen wat je zegt. Het is niet altijd even makkelijk dit te realiseren. In onze...
Beste Chris, fijn dat je jouw ervaring met Dovendi zo uitgebreid hebt toegelicht. Dat helpt anderen weer. En uiteraard dank hiervoor. Echt top! ^rd
Beste Bram, fijn te zien dat je tevreden bent en dit kenbaar maakt. Van groot belang voor anderen en natuurlijk ook een mooi compliment voor het team. Dank je! ^rd
Dag Bas, dank dat je de moeite hebt genomen een beoordeling achter te laten. En fijn te lezen dat alles naar tevredenheid is geregeld! ^rd
Beste Nicky, wat een fijne beoordeling heb je gegeven. Beetje stil van... Dank! ^rd
Dag Martin, dank je wel voor je beoordeling en toelichting. Dat geeft goed inzicht aan anderen over ons handelen. ^rd
Hallo, Dank je wel voor je beoordeling en toelichting. Weer van waarde voor anderen! ^rd
Beste Jos,
Het doet ons altijd weer goed als we naar tevredenheid een klant hebben geholpen en erg fijn dat je dit ook laat blijken. Dankjewel! ^rd
Dag Joep, je feedback is precies hoe wij onze rol voor ogen hebben voor zowel de koper als de verkoper. Het is top te lezen dat het in de praktijk ook daadwerkelijk zo is. Dank! ^rd