M Barkey
- Sterke punten
- Duidelijke omschrijving, snelle levering.
- Verbeterpunten of tips
Super
Heel goed. Behulpzaam, maken tijd voor je en hebben veel kennis
Prettige hulp in de winkel
Wanten
Zeer prettige ervaring en ongedwongen sfeer. Voorzien van goede adviezen en keuze uit vele merken. Koffie gekregen.
Goed geregeld en goede afspraken!
Hier onlangs mijn nieuwe snowboard gekocht, super geholpen om van mijn wensen tot een geschikt snowboard te komen. Heel blij mee!
Fantastisch geholpen! Vertelde wat mijn wensen waren en wat mijn niveau/stijl is en kreeg 4 borden te zien die geschikt waren voor mij! Uiteindelijk een fantastisch bord gekocht en ben er mega blij mee! Deze jongens weten echt waar ze het over hebben!
Goed geregeld, snelle levering
Fijn bedrijf
Top service! Mooie winkel met mensen die met passie werken.
De avond dat ik op ski vakantie ging nog een snowboard gaan halen. Beide heren hadden er geen probleem mee om na sluitingstijd te blijven en hebben alle tijd genomen om mij goed advies te geven welk snowboard het beste bij mij past. Zeker een aanrader voor profesioneel advies!
Top!
DownTown.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DownTown.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Super
Heel goed. Behulpzaam, maken tijd voor je en hebben veel kennis
Prettige hulp in de winkel
Wanten
Goed geregeld en goede afspraken!
Goed geregeld, snelle levering
Fijn bedrijf
Top service! Mooie winkel met mensen die met passie werken.
Top!
DownTown.nl heeft de volgende resultaten bereikt: