Sebastiaan

Goede service. Bestelde snowboardschoenen bleken toch iets kleiner te vallen, gelijk omgewisseld voor een groter model.

Snelle reactie en snel verzonden.

Geen.

jorrit

snelle bezorging

Leahna

Overzichtelijk

Bij snowboardschoenen iets meer informatie over de maten en hoe aansluit bij “normale” schoenmaat zou prettig zijn

koos leroy

Alles in orde

duidelijk

prijs

Jip

Aankoop longboard

Goed en snel geïnformeerd over mijn aankoop en de zending

Sean

Ken von Stockhausen

Op zich goede ervaring qua informatie over het verloop van mijn bestelling (betaalgegevens, mededeling dat betaling is ontvangen, mededeling dat bestelling wordt verzonden etc..).
Echter hebt...
Echter hebt het bedrijf op de dag van ontvangst gemaild dat er een onderdeeltje van de bestelling ontbreekt en hierop nog geen antwoord mogen ontvangen.
Tevens bij de mail over de verzending van mijn bestelling kreeg ik ook een mail die niet voor mij bedoeld was (mail met verzendinfo van een andere koper).

Duidelijk in info voorziening. Gedetailleerde informatie. Snelle verzending.

Wat nauwkeuriger zijn in het verzenden van informatie mails ( zie mijn laat ste opmerking hierboven)

Particulier

Goede service

Alles ok goede service

Daan

Advies gevraagd over een snowboard + binding combinatie en een zeer professioneel antwoord gekregen. Op die moment besteld en volgende dag geleverd. Top ervaring dus.

Persoonlijke service

Doos waarin snowboard is verzonden was wat magertjes en zonder deftige padding. Hierdoor moet je er op vertrouwen dat de levering voorzichtig gebeurd. Wat extra bubble wrap of karton snippers gaan... Doos waarin snowboard is verzonden was wat magertjes en zonder deftige padding. Hierdoor moet je er op vertrouwen dat de levering voorzichtig gebeurd. Wat extra bubble wrap of karton snippers gaan potentiële klachten voorkomen.

Dominique

Fijne ervaring in de winkel gehad, goed advies gehad. Ze weten echt waar ze over praten, testen zelf. Uitgebreid assortiment & nette prijzen

Hele goede personelijke service

2x voorbij de winkel gereden, achteraf het boord pas gezien