Floris
- 5
- Verbeterpunten of tips
- Geen!
- Reactiesnelheid
0% beveelt Draaijer Diensten Service aan!
reinigen bank
onderhoud lamelparket: reinigen, polijsten en lakken
reiniging vaste vloerbedekking
Hoekbank reinigen
Banken reinigen
reiniging 2-zitsbank
visgraat parket schuren en lakken
Vloer renovatie : Oude packet vloer schuren en behandelen.
Reiniging vloeren
vloerkleed reinigen
Draaijer Diensten Service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Draaijer Diensten Service heeft de volgende resultaten bereikt:
Hoekbank reinigen
Banken reinigen
reiniging 2-zitsbank
visgraat parket schuren en lakken
Vloer renovatie : Oude packet vloer schuren en behandelen.
Reiniging vloeren
vloerkleed reinigen