9.6 /10

checkbox100% beveelt Draaistroom Nederland aan!

Advies
9.6/10
Communicatie
Deskundigheid
9.8/10

Rob

Goede voorlichting en duidelijke taal

Veel expertise . Besteden veel tijd aan een klant. Doen wat ze beloven.
Aanleggen extra groep in groepenkast en aanleggen laadpunt elektrische auto

Ilona

Top service! Door vorige installateur in de steek gelaten en door vrienden in contact gebracht met draaistroom. Veel kennis, en alles tot in de puntjes voor ons geregeld en opgelost.

Goede communicatie, veel kennis
Service

Antwoord Draaistroom Nederland

Graag gedaan Ilona , nu kun je weer genieten van opbrengst , het had al veel te lang stil gelegen

Geantwoord op

Snelle levering en montage

Alle delen op voorraad en snelle montage
Zonnepanelen montage

Mari van Deursen

duidelijke en eerlijke uitleg merkte direct dat ze zeer veel kennis in huis hebben cijfers en afspraken zijn allemaal na gekomen perfect

Nette werkwijze en alles gebeurt in goedoverleg zeer tevreden over alles uitleg offerte werkwijze afwerking wij zijn zeer tevreden
Geen op alle punten goed gepresteerd
zonnepanelen geinstalleerd

Loek & Silvia

Via kennissen zijn we in contact gekomen met Draaistroom. We kunnen niet anders zeggen dat het een zeer fijne samenwerking is geworden. Eerlijke adviezen en zeer deskundig. En wat ook fijn is afspraak is afspraak.

Eigenlijk geen, we zijn zeer tevreden.
Deskundig en eerlijk
10 zonnepanelen met omvormer

Pim

SPAM snelle service, duidelijke uitleg en een goed product.

snelle service, duidelijke uitleg en een goed product.
nog bedankt Cor
after sale

Vd linden

Snelle reactie en duidelijke uitleg! Fijn dat er mee gedacht wordt! Alles netjes gemaakt! Bedankt voor de goede service!

Niks.
Werken snel en netjes. Komen afspraken na.

Marc Plaat

Zeer goede en duidelijke uitleg van Cor van Houtum die er ook ruim de tijd voor nam om alles uit te leggen. Dit bedrijf had ook panelen bij mijn zwager geplaatst, en die was ook al zeer tevreden wat de keus voor ons makkelijker maakte. De montage onder leiding van Joey van Houtum verliep ook perfect. Dit bedrijf is een absolute aanrader!

Geen, super tevreden over alles.
Communicatie, vakmanschap, aardige mensen en vakwerk.
Plaatsen zonnepanelen

Wim van Hoorn

Bijzondere prettige ervaring bij Draaistroom ervaren. Na de uitleg van het hoe en wat van zonnepanelen werd er een offerte aangeboden van wat er geleverd gaat worden . Ook bij de montage en uitleg ging het perfect . De mensen die de klus klaarden waren zeer vriendelijk en meegaand.

Blijf in ieder geval zo doorgaan
Komen de planning en de afspraken na
zonnepanelen

Draaistroom Nederland

Heel erg blij mee! Correct volgens afspraak en zeer deskundig geholpen t/m complete oplevering.

transparant en afspraak is afspraak
Product of service:
Levering en Installatie zonnepanelen inclusief omvormer.

Alan Verheij

Goede uitleg over offerte, binnen korte tijd de panelen netjes op onze garage gemaakt.

Goede communicatie, nette monteurs, goed werk geleverd
Zonnepanelen

H. Berk

Normaal geef ik geen recensies, daar doe ik niet aan mee. In dit geval heb ik een uitzondering gemaakt. De heren van Draaistroom heb een goede duidelijke voorbereiding gemaakt, onderzocht en uiteengezet hoe de vaak technisch lastig te begrijpen materie voor mij duidelijk werd hoe het proces met zonneenergie werkt en het beste resultaat geeft. Waar draait het om , wat is belangrijk? Mijn gevoel is dan ook , ik heb een van beste installaties laten installeren met de beste opbrengst door een bedrijf die weet wat ze doen. Geen " hobbie bob" figuren zoals er in deze cowboywereld van snel geld verdienen velen zijn. Ik glimlach elke dag en ben nog steeds verbaasd over de opbrengst. Waren er maar meerdere van dit soort bedrijven. Cor, Joey en collega's ga door met het goede werk. Succes. Met zonnige groeten, Hein

Niet echt. Wachttijd....
- duidelijkheid - tijd voor uitleg - kwaliteitsmaterialen - vakmanschap - aardig
Zonnepanelen installatie leveren en monteren

Willem Derks

In 1 woord vakwerk geleverd ,prima en nette jongens die niet denken in problemen maar in oplossingen Veel cowboys in deze wereld maar bij Draaistroom moet je zijn en niet verder zoeken ,wij zijn er super blij mee met de panelen en 100% tevreden

Afspraken nakomen en denken in oplossingen
Ik zou het niet weten

Tonny

Fijne jongens en vriendelijk

Alles top
👍👍👌👌

Draaistroom Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Draaistroom Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

Deskundigheid
9.8/10

Rob

Goede voorlichting en duidelijke taal

Veel expertise . Besteden veel tijd aan een klant. Doen wat ze beloven.
Aanleggen extra groep in groepenkast en aanleggen laadpunt elektrische auto

Mari van Deursen

Geen op alle punten goed gepresteerd
zonnepanelen geinstalleerd

Loek & Silvia

Eigenlijk geen, we zijn zeer tevreden.
Deskundig en eerlijk
10 zonnepanelen met omvormer

Pim

SPAM snelle service, duidelijke uitleg en een goed product.

snelle service, duidelijke uitleg en een goed product.
nog bedankt Cor
after sale

Vd linden

Niks.
Werken snel en netjes. Komen afspraken na.

Marc Plaat

Geen, super tevreden over alles.
Communicatie, vakmanschap, aardige mensen en vakwerk.
Plaatsen zonnepanelen

Wim van Hoorn

Blijf in ieder geval zo doorgaan
Komen de planning en de afspraken na
zonnepanelen

transparant en afspraak is afspraak
Product of service:
Levering en Installatie zonnepanelen inclusief omvormer.

Alan Verheij

Goede communicatie, nette monteurs, goed werk geleverd