George

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik heb een bestelling gedaan en die is binnen de afgesproken tijd op het afgesproken punt geleverd. Dat is fijn.

Heeft uw Personal Shopper een meesterwerk van inpakvaardigheden gecreëerd voor uw bestelling? 🎁🐹
Het zijn twee zakken voer in een adequate doos met voldoende portokosten.
Twee cavia's.

Knaagdier (hamster)

Om in te bijten :-D

Knaagdier, goudhamster Violet
Goed verpakt zoals het hoort maar nu ook geen kunstwerk.

Fenny van der burgh

Heel erg goed

Ja, super lief kaartje erbij
Cavia

anonymous

Ja zeer tevreden. Mijn bestelling was de volgende dag geleverd.

Een syrische hamster.
Ja mijn bestelling was zeer goed en met veel liefde ingepakt voor mijn hamster.

Nathalie

Top

Hamster
Altijd goed ingepakt! Dit keer met rood papier voor Valentijn, onze dochter heeft er direct mee geknutseld

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed, alles netjes geleverd.

Twee cavia zusjes, Plien en Pleun
helemaal prima!

anonymous

Altijd alles keurig ingepakt!

Ja!

Groot assortiment en snel bezorgd

Knaagdieren
Nvt

Frederik

Zeer positief. Leuke website, snelle afhandeling.

In orde!
50 cavia's

anonymous

Cavia’s en ook de poes blij !

Alle bestellingen komen goed verpakt aan.
Wie is uw pluizige metgezel? Een knaagdier of konijn?
Mijn 3 cavia’s dol zijn op gedroogde kruiden en knabbelstokjes De poes ligt heerlijk op het katten weiland

Stephanie

Super

Ja
Wie is uw pluizige metgezel? Een knaagdier of konijn?
Ich habe Chinchillas bis jetz noch zwei ab Samstag sind es dann vier die heißen :Paul, Feivel,Sonic und zum guten Schuss heist der letzte Calimero

Mijn degoes waren er heel blij mee

ja
3 degoes genaamd Bagheera, Lowie en Balou

DRD Knaagdierwinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DRD Knaagdierwinkel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 15 oktober 2019

DRD Knaagdierwinkel

Welkom in de wondere wereld van DRD Knaagdierwinkel®! Sinds 2011 zijn wij dé toonaangevende winkel voor de meest veeleisende knaagdieren. Of je nu een muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn of chinchilla hebt, bij ons vind je alles wat je harige vriend nodig heeft - en dat zonder gedoe! We hebben meer dan 1500 knaagwaardige artikelen waaruit je kunt kiezen. Van voer tot speelgoed, van knusse huisjes tot knabbelbaar bodembedekking, en zelfs loopradjes die je knaagdier in topvorm houden. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van jouw knaagdier, zodat jij optimaal kunt profiteren van alle voordelen. Bij ons is het altijd feest, 24/7, voor elke knabbelaar! Dus waar wacht je nog op? Neem een kijkje in onze webshop en laat je knaagdierenhart sneller kloppen. Bij DRD Knaagdierwinkel® staat jouw pluizige maatje altijd op de eerste plaats! 🙌

De Lavalstraat 5

7903BC Hoogeveen

George

SterSterSterHalve sterLege ster

Het zijn twee zakken voer in een adequate doos met voldoende portokosten.
Twee cavia's.

Knaagdier (hamster)

Om in te bijten :-D

Knaagdier, goudhamster Violet
Goed verpakt zoals het hoort maar nu ook geen kunstwerk.

Fenny van der burgh

Heel erg goed

Ja, super lief kaartje erbij
Cavia

anonymous

Ja zeer tevreden. Mijn bestelling was de volgende dag geleverd.

Een syrische hamster.
Ja mijn bestelling was zeer goed en met veel liefde ingepakt voor mijn hamster.

Nathalie

Top

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed, alles netjes geleverd.

Twee cavia zusjes, Plien en Pleun
helemaal prima!

anonymous

Altijd alles keurig ingepakt!

Ja!

Groot assortiment en snel bezorgd

Knaagdieren
Nvt

Frederik

Zeer positief. Leuke website, snelle afhandeling.

In orde!
50 cavia's

anonymous

Cavia’s en ook de poes blij !

Alle bestellingen komen goed verpakt aan.

Stephanie

Super