9.3 /10

checkbox99% beveelt Drempelhulpen.com aan!

jme van den berg Anneke

Prima en snel

Stevig en bevalt uitstekend
Helling voor schuurtje

Antwoord Drempelhulpen.com

Hartstikke mooi mevrouw van den Berg, bedankt voor uw feedback!

Jan Lantink

Goed product in de eerste plaats. Nadat bestellen via website eerst niet lukte super geholpen door medewerker en meteen geleverd. Top!

Service
Rubber drempelhulp

Antwoord Drempelhulpen.com

Goed om te horen dat u uiteindelijk toch bent geholpen, ook al lukte het eerst niet. Bedankt voor uw review.

uitstekend geholpen

vriendelijk , snel en kundig
drempels

Antwoord Drempelhulpen.com

Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. We wensen u veel gemak van de drempelhulpen.

Cilia Jansen

Super!

Precies wat ik zocht om de elektrische fiets in en uit de schuur te rijden en goedkoop in prijs! En snelle levering!
Drempelverhoger

Antwoord Drempelhulpen.com

Bedankt voor uw review... we wensen u veel gemak met de drempelhulp en uw elektrische fiets!

Erhan Yilmaz

Heel blij

Snel geleverd
Drempel hulp

Antwoord Drempelhulpen.com

Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen...

Snelle, correcte levering.
Drempelhulp

Antwoord Drempelhulpen.com

Mooi om te horen dat de bestelling goed en snel is afgeleverd. Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een review achter te laten.

Annie van de Kerkhof

Zeer goede communicatie!!

Je wordt telefonisch benaderd om te vragen met welke problemen jij te maken hebt.
Product of service:
Drempel hulp grijs voor binnen.

Antwoord Drempelhulpen.com

Bedankt voor uw mooie beoordeling mevrouw van de Kerkhof. We willen graag voor iedereen toegankelijke en laagdrempelige service bieden en vinden het fijn dat u dat ook zo hebt ervaren.

fijne drempelhulpen met vele maten

Hele fijne drempelhulpen, snelle levering
2x comfort line drempel hulp

Antwoord Drempelhulpen.com

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen. Wij wensen u veel gemak van de drempelhulpen.

Hans Bolderink

Behulpzaam,vriendelijk,inlevingsvermogen

Super snelle goede service
Drempelhulpen

Antwoord Drempelhulpen.com

Beste Hans, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Wij hebben u graag geholpen en hopen dat u veel gemak van de drempelhulpen heeft.

Jan Hemmen

SterSterSterSterLege ster

Fijn bedrijf! Ik moest een drempel hebben voor mijn motor, om deze in een container te kunnen rijden. Met de rekenhulp om een aparte afmeting te krijgen ging het heel makkelijk. Na mijn bestelling werd ik gebeld om nog een x te controleren of de bestelling wel de juiste was. Dit omdat je hem niet kan retourneren als ie op maat wordt gemaakt. Dat was verrassend fijn. Enige nadeel, je kan niet het aantal pootjes aangeven in de rekenhulp. En in het gesprek had ik aangegeven dat ik 3 pootjes wilde... eindstand bij levering product... 4 pootjes. Gelukkig past het wel maar was niet afgesproken. Omdat het past heb ik een heel fijn gevoel bij de site en de klantenservice. Denk als het niet had gepast wel wat meer kritiek ondanks dat de klantenservice wel goed is. Prijs is ook wat aan de maat al denk ik dat het wel past bij de prijzen van tegenwoordig.

Site en rekenhulp, de controle na de bestelling. Levertijd
Oprijplaat aluminium voor motor

Antwoord Drempelhulpen.com

Bedankt voor de uitgebreide feedback meneer Hemmen. Goed om te horen dat onze service goed is bevallen en datgene dat we aanbieden; zoals de rekenhulp en het maatwerk. Ook bedankt voor de kritische noot, wij zijn ook nooit te oud om te leren. Onze aluminium oprijplaten worden, voor de stabiliteit, idd van 4 stelpootjes voorzien, desalniettemin had u er 3 moeten krijgen als dat de afspraak was. Gelukkig past de oprijplaat en werkt het naar behoren.

Bob de Haan

SterSterHalve sterLege sterLege ster

snel besteld

snel bezorgd
drempelhulpen

Darlene van der Wal

Uitstekende service verlening

Nemen de tijd om alles door te nemen en te bespreken voordat de order plaatsvindt. Hele professionele en vriendelijke service!
Drempelhulp voor schuine hoge drempel

Antwoord Drempelhulpen.com

Beste Darlene, Wat ontzettend fijn om te horen. Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij wensen u veel gemak van uw drempeloplossing.

Fons Neelen

Goed en snal

Goede hulp bij het kiezen van de juiste drempelhulp. Gratis proefmonster. Snelle levering.
Drempelhulp 2,5 en 3 cm

Fijn

Oplossing gericht
Drempel hulpmiddelen

Antwoord Drempelhulpen.com

Dank u voor uw beoordeling!

prima

snelle terugkoppeling na aanpassing factuur België
indoor line drempelhulp

Antwoord Drempelhulpen.com

Dat is mooi om te horen! Bedankt voor uw bestelling en review.

Geantwoord op

Drempelhulpen.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Drempelhulpen.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 15 januari 2014

Drempelhulpen.com

Roege Drempelhulpen is specialist in aanpassingen (hulpmiddelen) voor woningen en gebouwen van ouderen en gehandicapten.

Weverstraat 12

9403 VJ Assen

jme van den berg Anneke

Prima en snel

Stevig en bevalt uitstekend
Helling voor schuurtje

Antwoord Drempelhulpen.com

Hartstikke mooi mevrouw van den Berg, bedankt voor uw feedback!

Jan Lantink

Heel blij

Snel geleverd
Drempel hulp

Antwoord Drempelhulpen.com

Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen...

Snelle, correcte levering.
Drempelhulp

Annie van de Kerkhof

Zeer goede communicatie!!

Product of service:
Drempel hulp grijs voor binnen.

fijne drempelhulpen met vele maten

Fijn

Oplossing gericht
Drempel hulpmiddelen

Antwoord Drempelhulpen.com

Dank u voor uw beoordeling!

prima

snelle terugkoppeling na aanpassing factuur België
indoor line drempelhulp

Antwoord Drempelhulpen.com

Dat is mooi om te horen! Bedankt voor uw bestelling en review.

Drempelhulpen.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10