willem westdijk

Zeer goed

snel reageren voor een oplossing

Uitstekend

kosteloze toezending van de proef stukje, prima service, fijn
Bestelling werd ook snel en netjes afgeleverd.

C. Wijnands

goede antwoorden op de vragen

Jetce de Jong

Prima product en snelle levering

Ik werd extra gebeld met een vraag

Marco van Boxtel

De ervaringen zijn goed niets op aan te merken

zeer snelle levering van de producten

Gemakkelijk bestellen

snelle levering en incl.BTW en verzendkosten

Jolanda

(Bewerkt)

Dit bedrijf is er op gebrand om tevreden klanten te hebben.
Dit bedrijf is er op gebrand om tevreden klanten te hebben.
Na een levering die niet goed is uitgevoerd door de koerier heeft men na telefonisch overleg direct een nieuwe zending klaar gemaakt en opnieuw verzonden.
Fijne service. Prettig en correct geholpen.

Snel reactie op de mail.

Michel Japchen Lenstra / EcoUpp AB Sweden

Ik heb rubberen rampen ingekocht bij Roege, nadat ik informatie had gekregen via mail en bij een persoonlijk bezoek.
Het kontakt met Roege is erg soepel en duidelijk. De levering nadat de...
Het kontakt met Roege is erg soepel en duidelijk. De levering nadat de eerste order geplaatst werd, was ook erg snel en correct.

Communicatie, levertijd, prijs.

Ik zocht drempelhulpen, maar niet te duur, aangezien het mogelijk maar voor korte tijd nodig zou zijn. Roege heeft ook 2e hands drempelhulpen die er helemaal niet slecht uit zagen.

ruime keuze, goede website; snelle levering

Marie-José Koolen-Lennerts

Reeds twee maal eerder heb ik drempelhulpen besteld bij Roege International en ben zeer tevreden over de kwaliteit van het materiaal. De rubber is zeer stevig en ligt goed vast zelfs zonder plakken,... Reeds twee maal eerder heb ik drempelhulpen besteld bij Roege International en ben zeer tevreden over de kwaliteit van het materiaal. De rubber is zeer stevig en ligt goed vast zelfs zonder plakken, en ik kan de rolstoel van mam probleemloos erover verplaatsen. Mam kan nu zelfs zelfstandig zonder hulp van derden haar balkon op en af gaan dus helemaal top.

Een goede prijs en kwaliteits verhouding en snelle levering. Er is voor elke drempel een oplossing te vinden en als die niet in de shop staat dan kun je ook een drempel op maat laten maken. Wat ik... Een goede prijs en kwaliteits verhouding en snelle levering. Er is voor elke drempel een oplossing te vinden en als die niet in de shop staat dan kun je ook een drempel op maat laten maken. Wat ik ook waardeer s dat je ook budgetdrempels en tweedehands drempels kunt krijgen, wat weer heel goed is tegen verspilling van materialen.