correcte en snelle service

Dokumentatie
Prijs
Informatie

Uitstekende service

snelle respons op vragen, zéér snelle levering!

Gemeente Ede

Al jarenlang goede ervaringen met Roege ze hebben goede oplossingen en goede service

Klantvriendelijk personeel en goede drempelhulpen, goed geholpen over de telefoon en ook in de praktijk brengen van goede oplossingen plaatsen bij onze doelgroep.

Prima service
We moesten een drempel plaatsen die niet binnen de standaard normen valt , na een telefoontje met roege , werden wij prima en heel fijn geholpen met advies en raad
Na...
Prima service
Na opsturen van foto de offerte binnen gekregen en daarna binnen 2 dagen was de aangepaste drempel binnen

Wij zijn zeer blij met het meedenken en raadgeven van deze firma , met in het bijzonder Elsje

Ruim assortiment en zeer snelle service.

Overzichtelijk site met ruim assortiment.
Levering vaak al de volgende dag.

Hendrik

Goed product en snelle levering

Goed product met zeer snelle levering. Al de volgende dag in huis

Elize

Ik ben net verhuisd, waarbij de drempel naar mijn woning iets te hoog was. Ik heb hierbij telefonisch contact gehad en ben hierbij erg goed geholpen.

Behulpzaam

Hako

(Bewerkt)

Snel en goed geholpen in mijn zoektocht naar een drempeloplossing

Nadat ik van de houten plank voor mijn schuurtje ben gevallen ben ik gaan zoeken naar een andere oplossing om mijn fiets toch gemakkelijk binnen te kunnen zetten. Na wat op internet te hebben gezet... Nadat ik van de houten plank voor mijn schuurtje ben gevallen ben ik gaan zoeken naar een andere oplossing om mijn fiets toch gemakkelijk binnen te kunnen zetten. Na wat op internet te hebben gezet kwam ik bij Roege. Ik hem daar een drempelhulp besteld en al de volgende dag was hij in huis. Helemaal top.