Bedrijf werd gevraagd voor het leveren van een toiletstoel. De aanvraag werd correct en snel opgepakt en direct teruggekoppeld via de mail zodat de status van de levering ook direct inzichtelijk... Bedrijf werd gevraagd voor het leveren van een toiletstoel. De aanvraag werd correct en snel opgepakt en direct teruggekoppeld via de mail zodat de status van de levering ook direct inzichtelijk werd. De eerstvolgende dag na de bestelling werd de toiletstoel geleverd. Een zeer snelle actie dus.

Klantvriendelijk, resultaatgericht, zeggen wat je doet en doen wat je zegt, snelle levering!

Dubbeling

Prima artikel, prima prijs, maar onbegrijpelijk dat mijn verzoek niet is gelezen en gehonoreerd.
Verzoek: "niet op dinsdag maar woensdag, niet afgeven via de buren"
Afgeleverd: op...
Verzoek: "niet op dinsdag maar woensdag, niet afgeven via de buren"
Afgeleverd: op dinsdag, bij de buren.

Prima info via de website

Attente service(bij bestelling)

wat er van een goede service verwacht mag worden

Op zoek naar een produkt om een verhoging te overbruggen op de site van Roege gekomen. Aangeboden produkten zagen er goed uit en de praktijk is niet anders!

Goed product en duidelijke snelle communicatie

Goed overleg gehad

gemeente Ermelo

Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Aan ons verzoek (drempelhulpen) werd snel en naar tevredenheid voldaan. We vonden het ook heel dienstverlenend dat de medewerker van Roege zelf... Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Aan ons verzoek (drempelhulpen) werd snel en naar tevredenheid voldaan. We vonden het ook heel dienstverlenend dat de medewerker van Roege zelf langs de stemlocaties ging ter beoordeling of er drempelhulpen geplaatst moesten worden.

Zie bovenstaande

Prima!

Goede communicatie, doet wat ze belooft

de Boemerang

Goed product en makkelijke site

Snel geleverd en dat komt door de duidelijke site

Tweede keus drempel gekocht, zeer snel geleverd en de kwaliteit is uitstekend

Voor de 1e keer een product besteld

vriendelijk en behulpzaam voor de telefoon en snelle correcte levering