Hermien Kleine
- Sterke punten
- De broek die ik zou krijgen zaten vlekken in. Ze hebben moeite gedaan om een nieuwe broek te bestellen.
Correcte en snelle levering
Een heel prettig bedrijf. Snelle levering en retours worden ook snel verwerkt. Zo blij dat ik deze site gevonden heb. Zeker wanneer het niet meer zo makkelijk is om met oudere mensen naar de winkel te gaan.
Ik vind dat ze bij bestellen al aan moeten geven dat een kledingstuk, niet op voorraad is en nabesteld moet gaan worden. Ik had 2 kledingstukken besteld , en toen het pakket er was , zat er er maar 1 kledingstuk in, en kreeg toen pas bijgaande info dat het andere kledingstuk tot 2 weken zou gaan duren. Het was bedoeld voor een speciale gelegenheid ( voor mijn moeder) al in huis te hebben. Als ze me eerder op de hoogte hadden gebracht dan had ik nog tijd gehad om wat anders te kopen voor haar.
aangenaam
Ik heb nog niets ontvangen
Prettig geregeld
Top!
Vlotte bestelling mogelijk en vlotte levering. Ook retour is goed verlopen. Snel antwoord op vragen.
Heel mooie broeken gekocht , mooi afgewerkt !
Mooie collectie.
Prima!
Geweldig
Positief
DRESSYOURPARENTS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DRESSYOURPARENTS heeft de volgende resultaten bereikt:
Correcte en snelle levering
aangenaam
Ik heb nog niets ontvangen
Prettig geregeld
Top!
Heel mooie broeken gekocht , mooi afgewerkt !
Mooie collectie.
Prima!