Netjes op tijd geleverd. Wel een maat kleiner dan besteld waarschijnlijk omdat het betreffende merk groot valt (had er zelf ook rekening mee gehouden). Volgende keer overleg graag. Het ging net.

Betrouwbaar

Goed maar de maat beschrijving klopt niet, we moesten een maat kleiner kopen en de andere maat terugsturen (wat geld en tijd kost)

snelle bestelling, prachtige kwaliteit

goede service

correcte en snelle levering, product is volgens de beschrijving

Zorgvuldig ingepakt met een verrassing erbij.

Diana Pronk

Top, zeer vriendelijk, snelle levering

Klantvriendelijk, met persoonlijk briefje erbij en een kleine attentie. Voor mijn moeder een heerlijk zacht nachthemd besteld. Had de verkeerde maat besteld maar alsnog was de goede maat op tijd... Klantvriendelijk, met persoonlijk briefje erbij en een kleine attentie. Voor mijn moeder een heerlijk zacht nachthemd besteld. Had de verkeerde maat besteld maar alsnog was de goede maat op tijd geleverd.

Als zeer plezierig ervaren, contact met dame aan de telefoon was een verademing t.o.v. meeste andere bedrijven/winkels; neemt alle tijd om vragen te beantwoorden

service en snelle afhandeling retour betaling

Blij met deze zaak ....betrouwbaar .....mooie en ruime keuze in kleuren ...mooie materialen.. goede cmbinatie- ideeën......telefonisch prettig contact !
Er wordt met zorg aandacht besteed aan...
Er wordt met zorg aandacht besteed aan de manier waarop de mooie kleding wordt ingepakt en verzonden

Mooie en stijlvolle kleding.Ruime keuze in vlotte ontwerpen ook voor mij als bijna 80-jarige.
Aardige en persoonlijke benadering op papier toegevoegd bij elke levering !
Ik voel me...
Aardige en persoonlijke benadering op papier toegevoegd bij elke levering !
Ik voel me KLANT en GÉÉN NUMMER waarvoor aandacht IS als ik telefonisch een hulpvraag stel !

Super, netjes mooie producten en een zeer goede service

Snel en goed

Greet Van Rijs

2 x iets besteld. Keurig en snel geleverd, met leuke attentie.

Goede kwaliteit kleding!