T.K
- Sterke punten
- Zeer zorgvuldig verpakt.
Snelle en keurige levering
Prima bedrijf en vlotte afhandeling van bestelling. Retouren ook geen probleem.
Tevreden
Goede communicatie, snelle levering
Zonder meer goede ervaring
Uitstekende service
heel goed
Zeer attent, en levering op tijd,
Erg goed
Kwalitatieve kledij en vlotte service
Mooi aanbod- vlotte bestelling en snelle levering . Netjes verpakt, zelfs met een persoonlijk dankwoordje!
Heel plezierig! Mooie producten.
Uitstekend
Prima, goede communicatie. Ondanks het feit dat ik nog nooit van DYP gehoord had en de vertraging bij de bezorging als gevolg van de kerstdrukte bij Post-nl had ik er alle vertrouwen in dat het goed zou komen.
DRESS YOUR PARENTS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DRESS YOUR PARENTS heeft de volgende resultaten bereikt:
DRESS YOUR PARENTS
Singel 17A
1261 XP Blaricum
Snelle en keurige levering
Prima bedrijf en vlotte afhandeling van bestelling. Retouren ook geen probleem.
Tevreden
Goede communicatie, snelle levering
Zonder meer goede ervaring
Uitstekende service
heel goed
Zeer attent, en levering op tijd,
Erg goed
Kwalitatieve kledij en vlotte service
Heel plezierig! Mooie producten.
Uitstekend
DRESS YOUR PARENTS heeft de volgende resultaten bereikt: