Product dat prima werkzaam is en mijn echtgenote en in 2 a 3x per week gebruiken. Heerlijk lang slapen en wordt je tijdens de slaap wakker voor een bezoek aan het toilet dan val je daarna weer...Product dat prima werkzaam is en mijn echtgenote en in 2 a 3x per week gebruiken. Heerlijk lang slapen en wordt je tijdens de slaap wakker voor een bezoek aan het toilet dan val je daarna weer makkelijk in slaap.
Mieke Santema
Dit product helpt mij enorm bij een goede slaap
hennie jansen
Goed product
Yvonne Jansen
Prima slaap er goed op
Anne-Marie Joosten
Mijn ervaring met Droomsap is goed! Het werkt net zo goed als medicijnen, alleen dan is het een stuk gezonder en niet verslavend. Ik word lekker rustig ervan en kan beter doorslapen.
Filip
Super
Vicky Thomas
Had eerst een staal aangevraagd en heb fantastisch geslapen!
A Koekoek
Werkt uitstekend Kom eindelijk tot rust
Aiden Menger
Wij...Het helpt erg goed bij inslapen. Vooral als je een vol hoofd hebt of aan het piekeren bent. Ik gebruik het zelf incidenteel. Mijn zoon van 16 (autisme) gebruikt het dagelijks.
Wij beiden zijn erg enthousiast
Mirjam Van den Berg
Via via gehoord over droomsap, geloofde niet zo in de werking, maar eerlijk het werkt perfect!