Na jaren onrustig/licht slapen, veel draaien en snel wakker. Nu met droomsap al bijna een jaar heerlijk slapen. Het brengt je net even wat dieper in slaap waardoor ik de hele nacht doorslaap,...Na jaren onrustig/licht slapen, veel draaien en snel wakker. Nu met droomsap al bijna een jaar heerlijk slapen. Het brengt je net even wat dieper in slaap waardoor ik de hele nacht doorslaap, heerlijk!!
Sophia Visser, Care for Women
Ik heb werkelijk alle kruiden slaapsupplementen geprobeerd, want heb daar als overgangsverpleegkundige best veel weet van. Maar alleen op Droomsap doe ik het goed en slaap beter door! Ik raad het...Ik heb werkelijk alle kruiden slaapsupplementen geprobeerd, want heb daar als overgangsverpleegkundige best veel weet van. Maar alleen op Droomsap doe ik het goed en slaap beter door! Ik raad het heel veel van mijn klanten aan.
Ashley
Moeite met in slaap vallen en in slaap blijven. Al heel veel geprobeerd en niks hielp. Maar droomsap wel. Fantastisch
Minke
Het enige middel dat mij helpt om dóór te slapen
B.Bongers
Helpt goed, ik val sneller in slaap en slaap beter
Trude
Al jaren last van slecht en weinig slapen. Met droomsap slaap ik sowieso beter in. Ik slaap niet de hele dag door maar ben hier al zo blij mee. Als deze fles op is, bestel ik zeker een nieuwe fles
Yvonne van den Broek
Op advies van de huisarts, geef ik dagelijks droomsap aan onze meervoudig gehandicapt dochter. Zij slaapt hierdoor een stuk rustiger.
Francien van Gils Pennings
Het heeft mij van een langdurige slapeloosheid gered. Ben door de droomsap van de slaappillen afgekomen. Ben enorm blij dat ik het jaren geleden al aan heb kunnen komen via Beterkliniek in Geldrop...Het heeft mij van een langdurige slapeloosheid gered. Ben door de droomsap van de slaappillen afgekomen. Ben enorm blij dat ik het jaren geleden al aan heb kunnen komen via Beterkliniek in Geldrop de naam was toen Sambrosa helaas Beterkliniek mag het niet meer leveren maar gelukkig verwijzen ze naar Dromenwinkel, bedankt dat ik het nog steeds kan bestellen bij jullie
Marja van het Goor
Slapen was voor mij niet altijd meer een feest. Iemand maakte mij opmerkzaam op Droomsap. Dat ben ik gaan gebruiken, en vanaf die tijd slaap ik als een roos. Word nog wel eens wakker,...Slapen was voor mij niet altijd meer een feest. Iemand maakte mij opmerkzaam op Droomsap. Dat ben ik gaan gebruiken, en vanaf die tijd slaap ik als een roos. Word nog wel eens wakker, maar slaap negen van de tien keer weer heerlijk verder. Zeer aan te bevelen dus.
Paulien Meijer
Als ik 's morgens erg vroeg op moet ligt er veel druk op een goede slaapkwaliteit en doorslapen vanwege de dag die voor mij ligt. Indien ik droomsap inneem slaap ik echt gegarandeerd goed: wat een...Als ik 's morgens erg vroeg op moet ligt er veel druk op een goede slaapkwaliteit en doorslapen vanwege de dag die voor mij ligt. Indien ik droomsap inneem slaap ik echt gegarandeerd goed: wat een tovermiddel is dit zeg!