Gebruik het al jaren en ben er blij mee slapen is belangrijk en met droomsap lukt het weer. En sta fit op
Agnes
Droomsap helpt mij zeker om beter te slapen. Ik gebruik het al enkele jaren. Alleen als ik heel druk ben in mijn hoofd of overprikkeld ben dan helpt ook droomsap niet. Ik zou het niet meer kunnen...Droomsap helpt mij zeker om beter te slapen. Ik gebruik het al enkele jaren. Alleen als ik heel druk ben in mijn hoofd of overprikkeld ben dan helpt ook droomsap niet. Ik zou het niet meer kunnen missen.
Rilana Vermeer
Super fijn om het te nemen als je echt de slaap niet kan pakken. En ik slaap zo weer in als ik een opvlieger heb gehad ;) en als mijn man lig te snurken :)
Nathalie
Droomsap is zeker een aanrader.het valt er prima mee in slaap en wordt uitgerust wakker.prima middel om te gebruiken en zelf ook voor als je op vakantie gaat is er een klein flesje te bestellen...Droomsap is zeker een aanrader.het valt er prima mee in slaap en wordt uitgerust wakker.prima middel om te gebruiken en zelf ook voor als je op vakantie gaat is er een klein flesje te bestellen .ik ben blij dat om droomsap gebruik.
Karin van der vliet
Heerlijk om sneller en dieper in slaap te vallen Of als je te vroeg wakker wordt. Niet verslavend Je hebt niet veel nodig per keer
Han Charpentier
Door stress en piekeren was in slaap vallen altijd een probleem. Melatonine hielp mij om snel in slaap te vallen maar doorslapen na een toiletgang was niet mogelijk. Ik bleef weer wakker en het...Door stress en piekeren was in slaap vallen altijd een probleem. Melatonine hielp mij om snel in slaap te vallen maar doorslapen na een toiletgang was niet mogelijk. Ik bleef weer wakker en het piekeren begon weer. Toen kwam ik in aanraking met Droomsap en sliep ik weer de hele nacht door en werd uitgerust wakker. Heel blij mee!
Marian
Gegarandeerd lekker slapen!
Saskia de Liefde
Al sinds enige jaren gebruik ik Droomsap! Ik ben hier uiterst tevreden over! Standaard heb ook een klein flesje voor op reis. Sinds de overgang had ik moeite met vooral in slaap vallen en...Al sinds enige jaren gebruik ik Droomsap! Ik ben hier uiterst tevreden over! Standaard heb ook een klein flesje voor op reis. Sinds de overgang had ik moeite met vooral in slaap vallen en doorslapen na een toilet bezoekje. Ik sta niet meer “aan!”. Het leidt bij mij niet tot verslaving maar ik gebruik het wel iedere nacht tot volle tevredenheid! Tevens adviseer ik Droomsap aan iedereen met slaapproblemen ! Iedereen die ik het heb geadviseerd is ook nog steeds enthousiast! Kortom: geweldig! Love it!
A. Kraaijenbrink
Geweldig. Na jaren van alles geprobeerd te hebben van vriendin droomsap aanbevolen gekregen. Geweldig slaap stukken beter als ik in zeker 7 jaar heb gedaan.