Riet De Bruin

Fantastisch,alles geprobeerd , dit helpt echt, ik hoef geen inslaap-pil meer te gebruiken.

Hanny peeters

Ik ben zo blij met droomsap! Ik heb Jaren last gehad van een slaapstoornis, maar vanaf het eerste moment dat ik droomsap heb genomen slaap ik weer goed.

Antoinette Molenaar

Fantastisch! Heel blij mee. Als je echt wilt doorslapen neem je dit. Werkt ontzettend goed. Dus voor mensen met slaapproblemen echt een aanrader. Al heel vee kennissen en vrienden gebruiken het.... Fantastisch! Heel blij mee. Als je echt wilt doorslapen neem je dit. Werkt ontzettend goed. Dus voor mensen met slaapproblemen echt een aanrader. Al heel vee kennissen en vrienden gebruiken het. Beter dan slaappillen.

Marijke Tuhumena

Ik slaap echt goed met de droomsap. Ongeveer drie kwartier voordat ik ga slapen neem ik een volle lepel in. Ik hoop dat ik de droomsap nog lang kan bestellen.

Roos

Wat slaap ik hier heerlijk op. Zo af en toe neem ik wat dromensap in, gegarandeerd een goede nacht.
Ook tijdens nachtdiensten helpt het me genoeg rust te pakken.

Henny

Al een tijdje gebruik ik droomsap en ben er erg tevreden over. Na een operatie heb ik lang medicijnen gebruikt om beter te kunnen slapen. Nu moest ik vorig jaar gekeurd worden voor mijn rijbewijs,... Al een tijdje gebruik ik droomsap en ben er erg tevreden over. Na een operatie heb ik lang medicijnen gebruikt om beter te kunnen slapen. Nu moest ik vorig jaar gekeurd worden voor mijn rijbewijs, maar werd afgekeurd omdat ik die medicijnen gebruikte. toen hoorde ik van iemand over droomsap en heb dat besteld. Ik ik slaap heerlijk. Dus ben er heel tevreden over.

Bertus Loos

Geweldig produkt,helpt mij erg goed bij het inslapen en blijf langer doorslapen

Mandy

Ik raad iedereen droomsap aan, het werkt echt en is niet verslavend! Ik ben een slechte slaper en gebruik het een paar keer per week!

Ad van Gils

Mijn vrouw kon al jaren heel slecht slapen en is drie jaar geleden al begonnen met Sambrosa wat droomsap toen nog heten en nog geleverd werd via Beterkliniek. Geweldig tevreden zijn wij er over de... Mijn vrouw kon al jaren heel slecht slapen en is drie jaar geleden al begonnen met Sambrosa wat droomsap toen nog heten en nog geleverd werd via Beterkliniek. Geweldig tevreden zijn wij er over de droomsap mijn vrouw gebruikt het nog steeds en kan echt niet meer zonder! Mijn vrouw slaapt er prima op moet soms wel eens een paar nachten overslaan zodat het dan weer perfect werkt. Ook ik ben het gaan gebruiken geweldig wij kunnen niet meer zonder, met vriendelijke groet Ad en Francien van Gils