Sinds mijn man droomsap gebruikt slaapt hij een stuk rustiger en beter, dus ik ook😴 Wij zijn er super blij mee.
Lidy
Droomsap op advies van mijn dochter besteld,sinds ik Droomsap gebruik slaap ik heerlijk de hele nacht door wat voor die tijd beslist niet zo was,vaak werd ik s'nachts wakker en kon niet meer in...Droomsap op advies van mijn dochter besteld,sinds ik Droomsap gebruik slaap ik heerlijk de hele nacht door wat voor die tijd beslist niet zo was,vaak werd ik s'nachts wakker en kon niet meer in slapen komen, wel 2x per week, zelf heb ik het ook weer aanbevolen aan anderen, ik ben geweldig tevreden!
Martijn
Snel en goed
Grande
Eindelijk nu iets gevonden waar ik zo lekker mee kan slapen,ben er zo blij mee. 3 x per week een lepeltje,gebruik het niet iedere dag .
Daisy van den Broek
Helemaal wat ik hoopte. Weer eens een nacht goed geslapen, dat was zo nodig. Na een paar nachten goed slapen met droomsap, stopte ik weer even, om het sapje daarna weer eens te pakken.
E. Roks
Ik slaap heerlijk nu ik droomsap gebruik. Ik zou het iedereen die slecht slaapt adviseren het te proberen.
Mar.
Na de overgang en daardoor vele slaaploze nachten slaap ik nu, dankzij droomsap, lekker in- en door. Ik ervaar ook geen bijwerkingen.
Garie Karhof
Top spul, gebruik het al 16 jaar.En veel mensen het aangeraden.
Heidi
Super fijn droomsap! Slaap met droomsap de hele nacht weer door!
A. Kucukonder
Geweldige producten. Ik gebruik de droomsap ook voor mijn kinderen van 9 en 11. Werkt uitstekend.