Ik vind droomsap super spul. Je slaapt lekker diep en er komen ook weleens heleboel leuke dromen uit
M.feller
Na jaren slecht slapen slaapt ik sinds ik dromensap neem goed en voel mij overdag ook uitgerust
Yvette Bliek -wiekhart( kapsalon knipzz)
Heel fijn, ik was wat sceptisch maar het werkt echt , heb het al aan veel mensen doorgeven. Slapen is zo belangrijk!
Sonja Pieters
Ik zit in de zorg en gebruik Droomsap regelmatig ,vooral als ik weer mijn eerste dienst heb,45 min voordat ik naar bed ga neem ik een lepeltje droomsap .Het werkt super.Word heerlijk uitgerust...Ik zit in de zorg en gebruik Droomsap regelmatig ,vooral als ik weer mijn eerste dienst heb,45 min voordat ik naar bed ga neem ik een lepeltje droomsap .Het werkt super.Word heerlijk uitgerust wakker.
Neelt k e
Heerlijk slapen ebvooral l erker dromen
Anita vogel
Droomsap is een geweldig middel om door te slapen snachts. 1 theelepel is voldoende om heerlijk te slapen en uitgerust wakker te worden.
Monique.verdooren
Droomsap is gewoon erg fijn, ik slaap er supergoed van ,waardoor ik heerlijk uitgerust aan de dag kan beginnen .
Dineke Van Leeuwen van BRUMMELEN
Blij mee, slaap er prima op al 6 maanden .1 klein lepeltje en je slaapt als een Roosje . Vriendelijk personeel en op tijd bezorgt 🍀
Monique Bos
Geweldig product, zeker nu ik in de overgang zit heb ik hier erg veel aan. Het inslapen gaat super en ook het doorslapen gaat erg goed. Overdag heb je geen last van moeheid of andere...Geweldig product, zeker nu ik in de overgang zit heb ik hier erg veel aan. Het inslapen gaat super en ook het doorslapen gaat erg goed. Overdag heb je geen last van moeheid of andere bijverschijnselen. Ik kan dit echt aanraden.
Ellen Heikamp
Prima ontspant en ik slaap heerlijk zonder hoofdpijn wakker of duf