Dankzij Droomsap kan ik slapen, ondanks mijn CPAP die ik weer nodig heb voor slaapapneu!
Margo Vlaming
Droomsap is voor mij “het middel” voor achter de hand! Als ik uit mijn slaapritme ben,wat bij mij soms gebeurd door mijn late avonddiensten in de zorg.Als ik dan vrij ben ga ik op tijd naar bed met...Droomsap is voor mij “het middel” voor achter de hand! Als ik uit mijn slaapritme ben,wat bij mij soms gebeurd door mijn late avonddiensten in de zorg.Als ik dan vrij ben ga ik op tijd naar bed met een lepel droomsap en slaap dan zo goed als de hele nacht door,en dan ben ik er weer!!
Ivonne Van kampen
Super product , een kwartier na het innemen val je zalig in slaap
N.Bosch
Zeer tevreden en zo ongelooflijk lekker slapen met droomsap Na jarenlang altijd onrustige nachten met vaak wakker en vroeg uit de veren. Mocht blik zijn met 3&4 uur slaap Na een...Zeer tevreden en zo ongelooflijk lekker slapen met droomsap Na jarenlang altijd onrustige nachten met vaak wakker en vroeg uit de veren. Mocht blik zijn met 3&4 uur slaap Na een tip van een vriend Kreeg ik van hem wat mee naar huis om te proberen. Wist niet wat ik mee maakte wow 1 keer wakker geweest en om 07.00 uur wakker Wat een feest. Zelfs met hoge slaapmedicatie via de huisarts sliep ik NIET!! Neem het nu vanaf afgelopen Januari het dagelijks in. Echt fantastisch en zo enorm blij eindelijk eens goed slapen.. Wist niet dat droomsap bestond had ik het maar eerder geweten. Zeer tevreden klant
Jeanne jansen
Geweldig het werkt echt. ik heb al van alles geprobeerd .maar droom sap doet wat het belooft .ik heb het product via mijn dochter En het heb het al aan meerdere familieleden door gegeven.
Kendrik Dijkhoff
Ik werk ploegendienst en ben nooit een goede slaper geweest. Met dank aan de droopsap heb ik eindelijk een goede nachtrust. Voor het eerst in jaren val ik in diepe slaap en krijg ik de rust die ik...Ik werk ploegendienst en ben nooit een goede slaper geweest. Met dank aan de droopsap heb ik eindelijk een goede nachtrust. Voor het eerst in jaren val ik in diepe slaap en krijg ik de rust die ik erg miste.
Astrid Vinke
Ik vind het een geweldig middel om heerlijk van te slapen en de volgende dag was ik niet suf. Neem absoluut niet meer dan wat er wordt voorgeschreven anders ben je wel suf de volgende dag 🙈😁
Tiny van Loon
Werkt prima om in slaap te vallen en een nacht goed door te slapen zeker als je in een stress volle periode zit
Madelon
Ik lag in de nacht vaak wakker na toiletbezoek. Nu draai ik mij om en val weer in slaap. Ook ben ik niet meer zo vroeg wakker en niet duf of zo. Al veel mensen geadviseerd een...Ik lag in de nacht vaak wakker na toiletbezoek. Nu draai ik mij om en val weer in slaap. Ook ben ik niet meer zo vroeg wakker en niet duf of zo. Al veel mensen geadviseerd een proefverpakking te proberen