Van Berlo

Het werkt fantastisch. Ik kom veel gemakkelijker in slaap en als ik 's nachts wakker wordt, dan lig ik niet meer uren wakker en val ik snel weer opnieuw in slaap.

Ellen

Ik gebruik Droomsap nu al enige jaren en kan het iedereen aanraden! Wanneer ik slecht in slaap kan komen neem ik een slokje en binnen een kwartier slaap ik en wordt ik de andere ochtend fit,... Ik gebruik Droomsap nu al enige jaren en kan het iedereen aanraden! Wanneer ik slecht in slaap kan komen neem ik een slokje en binnen een kwartier slaap ik en wordt ik de andere ochtend fit, uitgerust en helder wakker. Heb het al aan diverse mensen aanbevolen en kan het iedereen die (wel eens) slecht slaapt aanraden!

Wilma Oudendorp

Ik gebruik het als ik in de nachtdienst zit en overdag moet slapen. Voorheen was ik steeds wakker en kwam ik niet meer in slaap nu slaap ik heerlijk door.
Top spul.

Jet

Eerst moest ik even zoeken naar de bepaalde hoeveelheid die ik nodig had Ik was eerst heel sceptisch en dacht weer zo’n middeltje. Ik heb al van alles geprobeerd en niets hielp goed genoeg.
Eerst moest ik even zoeken naar de bepaalde hoeveelheid die ik nodig had
Twee ml was te weinig, maar 3 ml werkt voor mij
Ik val makkelijk in slaap en als ik wakker wordt val ik weer snel in slaap
Dus voor mij echt een TOP produkt

Patricia ten Cate

Droomsap heeft mij geholpen om van mijn jarenlange gebruik van heftige slaappillen af te komen. Ik kan dit product aan iedereen aanraden. Het heeft echt mijn slaap met 100% beter gemaakt.

marijke beijer

Sinds ik droomsap gebruik, slaap ik .
IK ben 79 en heb jaren geworsteld om in slaap te komen.
Nu slaap ik gewoon!!!!!!!!!