Ik vind droomsap heel goed. Vroeger werd ik ieder uur wakker . Nu kan ik 5 uurtjes achter elkaar slapen. Top product.
Erik
Zeer goed product. Normaal ben ik een slechte slaper, maar sinds ik droomsap gebruik slaap ik goed door. Als ik ‘s nachts wakker wordt, val ik makkelijker weer in slaap. Een echte aanrader!
joost
Slaap nu sneller en langer neem een volle leper werkt perfect nergens geen last van
A Heemink
Goed doorslapen
Ellie Vos
Geweldig product. Puur natuur. En een heerlijke nachtrust waar ik niet versuft van wakker word. Diverse mensen al met een beetje sap zo blij gemaakt dat ze ook droomsap hebben besteld. T werkt in...Geweldig product. Puur natuur. En een heerlijke nachtrust waar ik niet versuft van wakker word. Diverse mensen al met een beetje sap zo blij gemaakt dat ze ook droomsap hebben besteld. T werkt in ons dorp bijna als een olievlek. We maken elkaar op droomsap attent.
Karin Annet Geldtmeijer
Na de nachtdienst, draai ik dankzij droomsap gemakkelijk terug in het normale ritme. Slaap veel beter
Elenbaas
Droomsap is een wonder, we kunnen niet meer zonder!
Grotenbreg Brinkman
Zo fijn had erg slaapproblemen zo goed als over.
Lisette Valk
Ik gebruik droomsap al meer dan een jaar. Ik sliep altijd heel slecht. Door droomsap slaap ik een heel stuk beter. Voorheen heb ik al heel wat geld uitgegeven aan andere middelen. Deze hielpen...Ik gebruik droomsap al meer dan een jaar. Ik sliep altijd heel slecht. Door droomsap slaap ik een heel stuk beter. Voorheen heb ik al heel wat geld uitgegeven aan andere middelen. Deze hielpen allemaal niet. Met droomsap ging het een stuk beter. Ik koop geen andere middelen meer!
Gerda Kaak
De proefzet is mij heel goed bevallen daarom een grotere fles besteld en ben dit nu ook gaan gebruiken resultaat is prima