Mark OVerduin

Ben er zeker bij geholpen, met name het inslapen is aanzienlijk beter geworden. Super tevreden!

Dini Ter Maat Bloemendal

Ik zie een cijfer van 9,1 gemiddeld. Voor mij mag dat nog hoger. Het is geweldig, een wondermiddel. Ik kreeg het advies van een vriendin en sindsdien heb ik het altijd in huis.
Slapen is altijd...
Slapen is altijd een probleem geweest voor mij. Dat is nu verleden tijd. Veel succes en ik hoop dat met mij veel mensen dit gaan bestellen.

Jorgos

Dit product werkt fantastisch. Ik kan eindelijk goed slapen.

Martine

Het bevalt me erg goed, half uur voor t slapen innemen dan nog even lezen, over t algemeen slaap ik dan de hele nacht, en als ik eraf moet om naar toilet te gaan, slaap ik zo weer in. Lig bijna... Het bevalt me erg goed, half uur voor t slapen innemen dan nog even lezen, over t algemeen slaap ik dan de hele nacht, en als ik eraf moet om naar toilet te gaan, slaap ik zo weer in. Lig bijna nooit meer wakker .

Anna

Het werkt echt fantastisch! Nu de overgang in volle gang mijn lichaam intreedt en de hormonen alle kanten opgaan, is het slapen soms een drama. Maar met droomsap kan ik weer goed bijtanken! Werkt... Het werkt echt fantastisch! Nu de overgang in volle gang mijn lichaam intreedt en de hormonen alle kanten opgaan, is het slapen soms een drama. Maar met droomsap kan ik weer goed bijtanken! Werkt niet verslavend en geen bijwerkingen. Ik heb al vele kennissen en vrienden weten te overtuigen. En maar bij 1 persoon werkte het niet maar bij alle anderen gelukkig wel!
Kortom: gewoon bestellen!!!!

Sjalien De Leeuwe

Het is een geweldig goede manier ( op natuurlijke basis) om je slaap probleem op te lossen. Als je 2 uur voor het slapen gaan een lepeltje droomsap inneemt, kan je meteen je je inslapen en... Het is een geweldig goede manier ( op natuurlijke basis) om je slaap probleem op te lossen. Als je 2 uur voor het slapen gaan een lepeltje droomsap inneemt, kan je meteen je je inslapen en doorslapen verbeteren. Na verloop van tijd, kan je het ook om de dag doen. Het werkt niet verslavend. Pas wel op met hart problemen. Dan is het raadzaam dit niet te gebruiken.