Wat een uitkomst..... dankzij Droomsap slaap ik weer....
Kim Boer
Het enige wat voor mij écht werkt.
Hardeveld van
Tis een super drankje, om heerlijk weg te dromen
A.
Geweldig goed product, ik wil niet anders meer. Slapeloze nachten zijn voorbij, waardoor ik uitgerust weer wakker word
Mark Tukker
Ik slaap dieper en langer en als ik toch wakker wordt dan val ik weer in slaap. Heb er echt baadt bij
Avz
In één woord geweldig !! Erg blij mee
Hilly Hofstra
Het werkt heel goed. Goed inslapen en goed doorslapen.
G M
Zeer goed produkt....slaap er goed op!
Vivere
Eigenlijk had ik mijn hoop verloren om iets te vinden wat mij helpt om in slaap te komen en lekker door te kunnen slapen. Ik was sceptisch over droomsap gezien ik al zoveel producten had geprobeerd...Eigenlijk had ik mijn hoop verloren om iets te vinden wat mij helpt om in slaap te komen en lekker door te kunnen slapen. Ik was sceptisch over droomsap gezien ik al zoveel producten had geprobeerd maar niets helpt. Na het bestellen van een proefsachet ben ik enorm benieuwd wat het bij mij doet. De smaak is bijzonder niet heel vies maar lekker is anders, meteen wat water drinken en de smaak is weg. Ik ben uitermate verrast over droomsap ik val snel in slaap en heb nog niet eerder zo vast geslapen. Normaal moet ik er ook altijd af om te plassen maar ik ben ‘ s nachts niet wakker geweest … en nee ik heb niet in mijn bed geplast. Droomsap is voor mij een verademing. Ik ben halverwege de 40 … en ja de hormonale zenuwen gieren door mijn lijf en dit in combinatie van onrust in verband met mijn scheiding is het echt super om nu een product te hebben gevonden wat mij rust geeft en lekker laat slapen!! Het is fijn dat je altijd eerst een proefsachet kunt bestellen om het uit te proberen. Hierdoor hoef je niet te aarzelen om het product te proberen. Het gaat jou ook helpen dat weet ik zeker! Succes en sweet dreams !
S Koks
Heel blij met het gekregen advies van een vriendin. Ik val snel in slaap en ik slaap door. Ik word wel wakker met het gevoel nog moe te zijn maar dit gevoel vertrekt kort na het opstaan en maakt...Heel blij met het gekregen advies van een vriendin. Ik val snel in slaap en ik slaap door. Ik word wel wakker met het gevoel nog moe te zijn maar dit gevoel vertrekt kort na het opstaan en maakt plaats voor een heerlijk uitgerust gevoel.