Droomsap....heerlijk.....super produkt. Slaap er heerlijk op!
W. Kleinmeijer
Wij gebruiken al langere tijd droomsap (met mate). Het helpt ons om sneller in slaap te vallen en door te slapen.
J.J. van Sitteren
Voor het eerst in jaren dat ik zalig slaap, zonder steeds uren wakker te liggen. Fantastisch
Mirjam
Met Droomsap slaap ik veel beter in en ook doorslapen gaat een stuk gemakkelijker. Ik gebruik het sinds ik in de overgang ben en een stuk minder goed slaap. Nu met Droomsap kom ik de nacht goed...Met Droomsap slaap ik veel beter in en ook doorslapen gaat een stuk gemakkelijker. Ik gebruik het sinds ik in de overgang ben en een stuk minder goed slaap. Nu met Droomsap kom ik de nacht goed door, waardoor ik me ook overdag beter voel.
Astrid vreeswijk
Wat een geweldig spul ik slaap heel goed dit ook aangegeven bij mij huisarts en de slaaptabletten zijn verwijdert uit mijn medische dossier heel blij hier mee heb meer energie en slaap bijna heel...Wat een geweldig spul ik slaap heel goed dit ook aangegeven bij mij huisarts en de slaaptabletten zijn verwijdert uit mijn medische dossier heel blij hier mee heb meer energie en slaap bijna heel nacht door ik vertel het ook aan andere mensen deze zijn hier ook blij mee geweldig
E. Marti
De DroomCaps zorgen ervoor dat ik een goede nachtrust heb.
Anton
Droomsap bezorgd me slaap en diepe dromen en ben ik daarom niet bezorgd over mijn slaap, dat zit wel goed. Elke dag de kleinste hoeveelheid droomsap op het maatlepeltje en over een eventuele op te...Droomsap bezorgd me slaap en diepe dromen en ben ik daarom niet bezorgd over mijn slaap, dat zit wel goed. Elke dag de kleinste hoeveelheid droomsap op het maatlepeltje en over een eventuele op te lopen verslaving hoef je dan ook niet bezorgd te zijn. Het is meer de tijd van innemen van droomsap en in de tijd wat je daarin doet, voordat je naar bed gaat. Ontspan je zelf voordat je naar bed gaat en als je zo ver bent, neem dan die kleine dagelijkse hoeveelheid en stap onder de wol ! Welterusten en plesant dreams allemaal !
E. van der Kolk
Met periodes van slecht slapen, eindelijk met Droomsap goede ondersteuning en beter doorslapen!
Christa
De droomsap werkt fantastisch en de no stress druppels ook
Jacqueline micka
Wat een fantastisch product de droomsap. Na eerst een proefpakket te hebben besteld en het te hebben uitgeprobeerd hebben we een 100 ml besteld. Na jaren met slaapproblemen en van alles te hebben...Wat een fantastisch product de droomsap. Na eerst een proefpakket te hebben besteld en het te hebben uitgeprobeerd hebben we een 100 ml besteld. Na jaren met slaapproblemen en van alles te hebben uitgeprobeerd zelfs bij de huisarts gaf iemand mij de tip over de droomsap. Ik slaap nu gewoon snel in slaap en slaap de gehele nacht door wat ik in geen jaren meer heb gehad. Wat een heerlijk heid met bed is nu weer mijn vriendje geworden. Een aanrader voor iedereen die slaapproblemen heeft.