Droomsap werkt voor mij om na het ontwaken weer makkelijker in te slapen. Vindt alleen de levertijd wel lang....5-7 dg vanuit Polen !?
Jack Weissmann
Dyonne Leermakers
Geweldig, slaap weer heerlijk en door
Simone
Door overgangsklachten sliep ik bijna niet meer, maar door Droomsap eindelijk weer eens goede nachten gemaakt. Er treedt wel gewenning op, dus wees zorgvuldig met dit middel. Teveel zorgt er soms...Door overgangsklachten sliep ik bijna niet meer, maar door Droomsap eindelijk weer eens goede nachten gemaakt. Er treedt wel gewenning op, dus wees zorgvuldig met dit middel. Teveel zorgt er soms voor dat je 's ochtends duf bent.
Wout Van Bruggen
Helpt om moe te worden, maar het werkt niet altijd. Je wordt snel nog te moe wakker terwijl je ruim van tevoren het inneemt. Prijs is iets te duur tov alternatieven. Smaakt prima. Niet geheel helder...Helpt om moe te worden, maar het werkt niet altijd. Je wordt snel nog te moe wakker terwijl je ruim van tevoren het inneemt. Prijs is iets te duur tov alternatieven. Smaakt prima. Niet geheel helder over ingrediënten op verkoopplatform. Zo las ik later dat er alcohol in zit.
Celeste Bakker
Heerlijk kunnen slapen
Yolanda Smulders
Super fijn, ik/wij gebruiken het al jaren. zijn erg tevreden