De eerste avond nam ik een lepeltje en het werkte binnen 30minuten. Ik ben gewend aan zwaardere slaapmedicatie dus het verbaasde mij dat dit zo goed zijn werk deed. Ik droom meer. Doorslapen...De eerste avond nam ik een lepeltje en het werkte binnen 30minuten. Ik ben gewend aan zwaardere slaapmedicatie dus het verbaasde mij dat dit zo goed zijn werk deed. Ik droom meer. Doorslapen is nog even een ding maar dat moet wennen na 4 jaar slaapmedicatie. Ik ben ontzettend tevreden!
Marga V Andel
Werkt goed om in slaap te vallen
Marinet Koeman
Noa Bauwmans
Goed, ik slaap beter door en geraak makkelijker wakker. Ik voel me meer uitgeslapen en slaap rustiger.
Harrie
Sinds 4 juli 2022 heb ik problemen met inslapen en doorslapen. Er waren veelvuldig nachten bij dat ik helemaal niet sliep. Ik was in die tijd al blij als ik 2 a 3 uurtjes per nacht sliep. De...Sinds 4 juli 2022 heb ik problemen met inslapen en doorslapen. Er waren veelvuldig nachten bij dat ik helemaal niet sliep. Ik was in die tijd al blij als ik 2 a 3 uurtjes per nacht sliep. De huisarts schreef zwaar verslavende medicatie voor die ik geweigerd heb om te gebruiken. Sinds een week gebruik ik droomsap. De eerste nacht was heel wisselvallig. De tweede nacht sliep ik snel in en heb ik 7 uur doorgeslapen. Een heerlijk gevoel en voor mij ongekend. De nachten daarna zijn weer als vanouds en slaap ik minimaal 7 a 8 uur.
Jacqueline Van Asselt
Werkt goed.
EDITH Van der Graaf
Het helpt perfect
Jolande Hulleman
Bevalt erg goed, slaap eindelijk door geen bijwerkingen
Martine
We merken dat we hier erg goed op slapen. Iets teveel maakt je wel duf de volgende ochtend. En als je het langere tijd gebruikt ontstaat er gewenning. We nemen het dus altijd tijdelijk in als we...We merken dat we hier erg goed op slapen. Iets teveel maakt je wel duf de volgende ochtend. En als je het langere tijd gebruikt ontstaat er gewenning. We nemen het dus altijd tijdelijk in als we extra rust nodig hebben die we zelf dan niet hebben.
Joyce Lammers
Product super. Kan niet meer zonder. Raad het iedereen aan die moeilijk in of door slaapt. Problemen gehad met de bezorging van DHL droomwinkel heeft dit super snel en goed opgelost ! Complimenten...Product super. Kan niet meer zonder. Raad het iedereen aan die moeilijk in of door slaapt. Problemen gehad met de bezorging van DHL droomwinkel heeft dit super snel en goed opgelost ! Complimenten daarvoor.