Mellanie

Netjes taal en antwoord, vlot en helder.

Ik wilde zelf een ontwerp uploaden en dat is nog best lastig voor iemand met weinig technische kennis, maar met hulp van een gezinslid met wat meer kennis was het wel te doen.

Snelle leverdienst en veel opties bij het maken van visitekaartjes.

Steyerberg

Goede informatie vooraf , goede telefonische service, snel geleverd en goed verzorgd eindproduct , redelijk geprijsd

Zie boven

Drukwerk ziet er prachtig uit. Kleuren en afwerking zijn mooi. Ik was blij met de drukproef van mijn boekje. Zo kon ik een gemaakte fout bij het aanleveren van mijn bestanden (overigens op advies... Drukwerk ziet er prachtig uit. Kleuren en afwerking zijn mooi. Ik was blij met de drukproef van mijn boekje. Zo kon ik een gemaakte fout bij het aanleveren van mijn bestanden (overigens op advies van de helpdesk) nog corrigeren.

Snelle reactie van de helpdesk. De afwerking van een hardcoverboek ziet er prachtig uit

Reinier Kreuger

Ik ben zeer tevreden over Drukwerknodig.
Ik ben zeer tevreden over Drukwerknodig.
Ondanks online drukker goed contact. Snel een drukproef en goede kwaliteit. Werk al 28 jaar in de grafimedia en heb deze service niet vaak meegemaakt. 👍 Nieuwsgierig naar de volgende klus.

Contact, service, snelheid en kwaliteit.

Puinhoop

We hebben 12 almanakken laten drukken bij Drukwerknodig. Alles is precies naar verwachting en ze waren altijd goed bereikbaar voor onze vragen. De prijs was zelfs een stuk lager dan verwacht!

Goed bereikbaar, lage prijzen, producten zoals aangeboden.

Wilma

Snelle reactie op vragen in de chat. Helaas wel éénmaal een verkeerd advies waardoor bij de proefdruk van mijn boekje bleek dat niet dubbelzijdig maar enkelzijdig was afgedrukt.

Mooie kwaliteit en afwerking van het hardcover boekje. Snelle reactie op vragen, ook op zaterdag.

Goede service. Fijn en snel geholpen toen de foto op de kaft niet goed was gepositioneerd. Alleen de toevoeging van mijn huisnummer is niet zichtbaar, dat zorgde nog wel voor wat stress. Van een... Goede service. Fijn en snel geholpen toen de foto op de kaft niet goed was gepositioneerd. Alleen de toevoeging van mijn huisnummer is niet zichtbaar, dat zorgde nog wel voor wat stress. Van een medewerker begreep ik dat dit goed stond.

Snelle service.

Snelle reactie, behulpzaam door ook via e-mail te kunnen uploaden, makkelijk systeem voor het samenstellen van je boek, goeie uitleg aanleverspecificaties. De site zelf vind ik niet heel erg... Snelle reactie, behulpzaam door ook via e-mail te kunnen uploaden, makkelijk systeem voor het samenstellen van je boek, goeie uitleg aanleverspecificaties. De site zelf vind ik niet heel erg professioneel overkomen. Daarom had ik wel twijfel over de druk en bind kwaliteit. Maar dat is helemaal goed gekomen.

Snelle service, goede prijs, goeie druk en kleurkwaliteit

Verheijden

Heb de samenwerking als zeer positief ervaren.
Snelle levering en goede kwaliteit.

Goede snelle samenwerking met de klantenservice.