Erg prettige ervaring. Er word goed gecommuniceerd met de klant, dit was voor mij de eerste keer dat ik een boekwerk maakten. Dus maakte hier en daar kleine foutjes maar dankzij de bestandscontrole... Erg prettige ervaring. Er word goed gecommuniceerd met de klant, dit was voor mij de eerste keer dat ik een boekwerk maakten. Dus maakte hier en daar kleine foutjes maar dankzij de bestandscontrole van drukwerknodig is het prachtig geworden!

Goede prijs kwaliteit verhouding, top klantenservice

Niet al te goed, aangezien mijn hele klas hier hun werk heeft laten drukken en eigenlijk alles bij iedereen mislukt is

Reactie Drukwerknodig:

Beste Marjolein,
Bedankt voor uw reactie op Feedbackcompany!
Beste Marjolein,
Bedankt voor uw reactie op Feedbackcompany!
Ik vind het erg vervelend om te horen dat er dingen zijn mis gegaan tijdens het drukken. Uiteraard willen wij graag dat u een order ontvangt die naar wens is! Aan de hand van deze review neem ik dan ook gelijk contact met u op via de mail.
Groet,
Anne
Team Drukwerknodig

Zeer snelle levering, goede kwaliteit.

Goede print kwaliteit, snijwerk helemaal in orde.

P J A Kieviet

Bestelde hier een A5-boekje met Wire-O binding.
Bestelde hier een A5-boekje met Wire-O binding.
Prima service, product werd snel geleverd en kwaliteit was goed. Boekjes werden stevig verpakt verzonden. Prijs voor dit product was een stuk aantrekkelijker dan bij andere leveranciers.
Wel was er enige onduidelijkheid over de aanleverspecificaties (deze spraken elkaar onderling tegen), maar na enkele e-mails heen en weer was dit duidelijk.

Mevrouw Van der Laan

Mijn galerieboeken zijn hier uitstekend gedrukt, mooie kleuren en snelle levering. Contact met de klantenservice was aangenaam, ik ben meer dan tevree

Mathias Verlenten

Super ervaring, bij vragen snel en vriendelijk contact!

Snelle levering, mooie afdrukkwaliteit.

Late leveringen en afspraken niet nakomen. Een examenopdracht eerst al verkeerd gedrukt (terwijl er een pdf-check zou worden uitgevoerd). Vervolgens zouden ze het voor de eindpresentatie repareren,... Late leveringen en afspraken niet nakomen. Een examenopdracht eerst al verkeerd gedrukt (terwijl er een pdf-check zou worden uitgevoerd). Vervolgens zouden ze het voor de eindpresentatie repareren, maar bij het ophalen kregen we te horen dat het boek niet af wat omdat er iets fout gegaan was in de planning.
Uiteindelijk werd er gezegd dat het op de ochtend van het eindexamen nog kon worden klaargemaakt. Maar natuurlijk bleek dit achteraf toch niet te lukken. Slecht.

Reactie Drukwerknodig:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw Feedback. Wat jammer om te horen dat er zoveel mis is gegaan met uw order. Dit is niet de service die wij willen leveren en daarvoor mijn excuses.
Graag bespreek...
Goedemiddag,
Graag bespreek ik het een en ander met u. Ik zal u per mail benaderen.
Team Drukwerknodig!

Alice

IK zocht naar iets goedkoper & dat heb ik zeker bij jullie gevonden! Alleen wat problemen gehad met de softcover, maar uiteindelijk heb ik 2 geniete boekje besteld & daar ben ik heel tevreden over!

Arno Bronswijk

Snelle service en goede kwaliteit print voor een zeer scherpe prijs.

De print was goed verpakt en was van uitstekende kwaliteit. Ook de feedback over de status was zeer accuraat.

Voor een rouwceremonie hadden we posters besteld. Had met de klantenservice contact gehad hoe dat het best te doen i.v.m. de nodige spoed. Er werd spoedservice en koerierservice geadviseerd voor een... Voor een rouwceremonie hadden we posters besteld. Had met de klantenservice contact gehad hoe dat het best te doen i.v.m. de nodige spoed. Er werd spoedservice en koerierservice geadviseerd voor een extra bedrag om te garanderen dat de posters de volgende dag geleverd zouden worden.

De volgende dag ontving ik een mail van DHL dat er iets fout was gegaan met de order en dat deze pas 2 dagen later (i.v.m. hemelvaart) geleverd zouden worden. Deze ervaring met DHL past weer precies in het rijtje met alle andere negatieve ervaringen die ik met DHL heb gehad. Echt een slecht en onsympathiek bedrijf. We hebben daarna dus gelijk weer contact gehad met de medewerkers van "drukwerknodig" en we zijn daarna aangenaam verrast door hun oplossingsgericht meedenken. Uiteindelijk zijn ze zelf vanuit Groningen naar Arnhem de posters komen brengen zodat ze in ieder geval nog dezelfde middag geleverd werden. Daardoor is alles toch nog goed gekomen! Echt een top service!! En de posters zijn ook van uitstekende kwaliteit. Ik ben er echt over te spreken. Nogmaals bedankt voor de goede service! Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen.

Het oplossingsgericht meedenken in situaties waar het verkeerd gaat (zoals bezorging).