Stefanie

Fijne drukker met veel opties voor prima prijs

Prijs-kwaliteit, keuze, service, templates

Sanne

Helaas negatief. 4 dingen besteld - doosjes die ik in oranje had besteld kwam in het rood binnen. Oranje is een lastige kleur om te printen dus ik gaf hen het voordeel van de twijfel. Daarna flyers... Helaas negatief. 4 dingen besteld - doosjes die ik in oranje had besteld kwam in het rood binnen. Oranje is een lastige kleur om te printen dus ik gaf hen het voordeel van de twijfel. Daarna flyers besteld waar ik heel tevreden mee ben dus toen toch een goed gevoel gekregen. Daarna nog een poster op foam en een hardcover boek besteld. Poster op foam kwam gebroken binnen, grote scheur aan de bovenkant en het hardcover boek, dat ik op 7 juni besteld heb, is nog steeds nergens te bekennen.

Communicatie met 2 medewerkers was zeer prettig, zij waren vriendelijk en behulpzaam (Jorja en Lejanne)

Mohamed Salhi

Duidelijk en uitgebreid assortiment. Goede kwaliteit. Eerlijke prijzen. Vrij eenvoudig en snel te ontwerpen. Snelle levering. Top!
Aandachtspunt: wanneer bestelling is afgerond dan is het...
Aandachtspunt: wanneer bestelling is afgerond dan is het (verzonden) ontwerp (in de orderbevestiging en ook op de website) niet meer terug te zien. Alleen een omschrijving. Ik heb heel erg zitten twijfelen of ik niet per ongeluk iets was vergeten in het ontwerp maar kon dat niet meer terugkijken. Gelukkig was het allemaal in orde bij ontvangst.

Uitgebreid assortiment en kwaliteit voor een goede prijs!

Nanny Noya

Helemaal top! Snel geleverd met een top support. Helder en snelle communicatie over het proces.

Snelheid. Goede service. Professioneel en dat tegen zeer gunstige prijzen

Prima service

Kennis van zaken en vriendelijk in het contact

saro

Snelle levering. Hardcover boek zeer kwalitatief geprint!

snel. Behulpzaam. Prij/kwaliteit zeer goed.

Franz

De eerste ervaring was goed, bestelde product goed en levertijd zoals beloofd.

What you see is what you get.

Melvin

Erg goede ervaring!

Aardig en behulpzaam personeel, goede kwaliteit product (boek).

Rensen

Snelle service