Fred Kerkhof

Goede betrouwbare firma, die doet wat hij beloofd en een uitstekend product maakt

Goede producten, meedenken met de klant en een perfecte service. Bij mijn laatste bestelling was door DHL het merendeel van de door mij bestelde boeken in min of meerdere mate beschadigd. Eén... Goede producten, meedenken met de klant en een perfecte service. Bij mijn laatste bestelling was door DHL het merendeel van de door mij bestelde boeken in min of meerdere mate beschadigd. Eén belletje en er werd direct een oplossing aangeboden om de beschadigde boeken te vervangen.

Viesereine Fotografie

Ik heb een A4 fotoboek in een oplage van 4 laten maken. Over het resultaat ben ik zeer tevreden.

Ruime keuze in papiersoorten
Goede instructie over te gebruiken afmetingen
Goede prijs/prestatie verhouding

Tessa Elbersen

Heel erg goed

Goede service, communicatie en kwaliteit van het product

Michel Brouwer

website overzichtelijk. Producten worden snel geleverd

Delis bier

het is gedrukt en geleverd

Danielle

Sterk resultaat en goede mogelijkheden. Mijn boek telt maar liefst 400 pagina's en heeft een sterke omslag met handig leeslint.

Goede kwaliteit, snelle en vriendelijke klantenservice, veel opties en mogelijkheden.

Rabobank

De eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan en helemaal perfect gegaan.

Op tijd geleverd, ziet er fantastisch uit en nadat ik hierover al een mail had gestuurd dat ik er zo blij mee was, direct weer een reply ontvangen.
Heel fijn zo.l

Drieactief

Communicatie niet helemaal duidelijk i.v.m maatwerk contoerstickers. Kwaliteit verder ok.

Leendert dring op tijd .

pauline luiten

Prima kwaliteit

goed product

J. Verweij

Snel en goed geholpen aan het juiste product.

Duidelijkheid over aanleveringseisen. Snelle levering (betaald voor spoedlevering, en kwam zelfs nóg eerder). Goede kwaliteit voor een fijne prijs!