Claudia Kroonen

Leuke bierviltjes en tafelkaarten voor verjaardag laten drukken

Netjes op tijd geleverd!

Roy

(Bewerkt)

Deze review is aangepast. Door een misverstand was mijn bestelling wat later, maar dat lag niet aan Drukwerknodig.nl. Maar de klantenservice heeft dit vriendelijk en snel opgelost. Uiteindelijk ben... Deze review is aangepast. Door een misverstand was mijn bestelling wat later, maar dat lag niet aan Drukwerknodig.nl. Maar de klantenservice heeft dit vriendelijk en snel opgelost. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden. Ook het resultaat, een grote forex plaat op maat, is heel mooi geworden voor een fijne prijs.

Goede klantenservice, producten op maat, fijne prijs-kwaliteit verhouding.

Jan Goedhart

Heel goed. Hadden 35 uitnodigingen nodig, en via flyeroptie en papierkeuze zo geregeld. Met eigen ontwerp.

Gemak van maken en bestellen

Arts In Denim

Perfect. Geen gezeur over grootte, kwaliteit etc van de foto, ze doen gewoon wat je vraagt en wilt. Klasse!

Doen wat ze gevraagd wordt.

Fons Haen

Uitstekend en klantvriendelijk!

Meedenken met de klant

Sanja

Snelle levering, mooie en goede kwaliteit van de producten

Vijfbunders vzw

Zeer goed, enkel de kant en klare A5 flyer in PDF uploaden lukte bij niemand van ons team waardoor we de helpdesk nodig hadden. Via de editor is het gelukt maar wel omslachtig als je een kant en... Zeer goed, enkel de kant en klare A5 flyer in PDF uploaden lukte bij niemand van ons team waardoor we de helpdesk nodig hadden. Via de editor is het gelukt maar wel omslachtig als je een kant en klare pdf hebt.

Snelheid

Klingelhutte

Correcte service

Handige toonsoort, snelle levering. Goede prijs kwaliteit

Irene

Snelle levering en goede communicatie!

Levering, communicatie, kwaliteit

Hub

Voor het eerst een boek samengesteld, de hulp en ondersteuning was uitstekend en het eindresultaat perfect.

duidelijke informatie en indien nodig direct contact met kennis van zaken.,