Anita de Groot

Prima, maar de achterkant van de kaart was niet helemaal goed gecentreerd. Viel niet heel erg op, maar wel jammer aangezien ik wel extra heb betaald om het te laten controleren.

Snel werk, snel binnen

Reactie Drukwerknodig:

Beste Anita,
Beste Anita,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Jammer om te lezen dat het product niet geheel naar wens was. Graag los ik dit met u op. Hiervoor heb ik u een mail gestuurd en hoop ik het via die weg met u op te lossen.
Met vriendelijk groet,
Bas
Drukwerknodig.nl

T.

Levertijd is schijnbaar geen onderdeel van de bestelling

nvt

Reactie Drukwerknodig:

Beste Timber,
Beste Timber,
Dank u wel voor de tijd en moeite die u heeft genomen voor het plaatsen van een reactie op Feedback Company. Binnen ons bedrijf zijn we altijd bezig met het optimaliseren van onze service. Aan de hand van feedback vanuit de klant kunnen we onze service ook daadwerkelijk verbeteren.
In uw reactie op Feedback Company heeft u aangegeven ons 2 sterren uit de 10 te geven.
Wij vernemen graag hoe wij deze twee sterren kunnen verhogen.
Eerder deze week bent u gemaild omtrent de order die u bij ons heeft geplaatst en indien gewenst mag u daar op reageren.
Voor nu wensen wij u een fijne dag!
Team Drukwerknodig.

Jammie!

Tijdens het orderproces geen klachten gehad met dit bedrijf.

Levert goede kwaliteit
Goed op tijd
Snelle reacties
Geeft mogelijkheden om te onderhandelen

vnk

makkelijke website

Just Web It

Boekje besteld. Uitstekende kwaliteit. Super geholpen en levertijden volgens afspraak. Wat wil een mens nog meer...

Afspraken nakomen

Ben Rijnink

Prompte bestelling. monsterpakketje geeft een goed inzicht in de mogelijkheden die veel groter zijn dan ik wist.

zie boven

Particulier

Het was de eerste keer dat ik iets bestelde bij dit bedrijf

Makkelijk te ontwerpen, duidelijke afdruk

Reli Felix

Opzich mooi concept voor drukwerk.
Opzich mooi concept voor drukwerk.
Alleen teleurstellend dat je betaald voor een spoed druk maar de bestelling veel te laat word aan geleverd bij post.nl en het concept spoed niet gerealiseerd word.
Waardoor je ontrecht extra betaald.
Contract opgenomen met de klantenservice vivianne die spak dit tegen en school die verantwoordelijkheid af dat is gewoon onsportief en in feiten slechte service.
(geen vistie kaartje). Zeker omdat ik presies heb kunnen zien wanneer het pakket is aangemeld dan wel ontvangen is bij post.nl.
Ik ken de procedures.
En dat stroop niet met het concept spoed.

Ongelofelijk gaaf dat dat dit drukwerk mogelijk is voor consumenten. Goed te bedienen website heel toegankelijk.

lamboo

Erg goed