7.9 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox87% beveelt Druma.nl aan!

7.4/10

Speciaaldrukkerij van Loon

Mensen met ervaring die hard nodig zijn !

Enorm vele ervaring betreft druktechnieken en materialen.
inkten

Wahzoekie

Super slecht

Niks
Zou is reageren
Product of service:
144 Subli tegels en 3 paken subli papier t.w.v. 340 euro nooit iets gekregen zou gratis verstuurt worden vanwege verhuizing.Dus gewoon oplichting.

Barboleta bV

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Druma = Drama. Inkt die geleverd wordt is 6 maanden over datum, antwoord : valt allemaal wel mee is nog te gebruiken. Slaat natuurlijk nergens op. Geef dat aan op je site en maak er een aanbieding van dan kan iedereen beslissen of je dat wilt ja of nee. Niet sneaky gaan leveren. Moest er 2 keer zelf over bellen en foto's maken. Oplissing stuur maar retour. Maar geen retourlabel sturen. WAARDELOOS "BEDRIJF"

Eerlijk naar de klanten communiceren
Niet kunnen ontdekken
Inkt sawgrass

Patrick

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zoals gewoonlijk wederom slecht. Slechts een deel van bestelling leveren, niet op de hoogte houden van ontbrekende items, niet afspraken nakomen en doodleuk aangeven dat over twee weken weer een levering zal komen met misschien het missende product. Laatste keer dat ik hier iets heb besteld!

Klanten informeren over bestelling, vertraging, niet leveren
F370

Supportertje

Bizar slecht, aanraden om hier nooit zaken mee te doen

Eerlijk zijn tegen over je klanten. Sneller reageren op mails en niet na meer dan 1 maand. Zelfde producten aanbieden en niet stiekem zonder dat de klant het weet wisselen van producten. Kwaliteit leveren Machine kennis
Geen idee
Dtf printer

Britt

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Enorm slecht… Miste iets in mijn bestelling. Krijg ik na zelf te bellen te horen dat het item in backorder staat. Vervolgens krijg ik een mail dat het toch niet leverbaar is. Het gaat om steentjes om te bedrukken die nodig waren voor een opdracht had voor een klant. Had alvast een deel van de kledingstukken bedrukt en krijg nu dus te horen dat de steentjes niet meer gaan komen. Wat betekent dat ik mijn bestelling niet af kan maken en zit nu met een ontzettend groot probleem. Het enige wat ze voor me kunnen doen is me 20 gram steentjes in een andere verkopen met zogenaamde korting terwijl ik 50 gram steentjes besteld had. Komen absoluut niet met een gepaste oplossing waarmee ik mijn opdracht af kan maken. Zit nu dus met een mega probleem. Ook staan er bij de steentjes geen drukvoorschriften of op welke materialen het kan. Als je hiervoor belt krijg je een erg vaag antwoord. Persvoorschriften die ik gekregen had klopte niet, hierdoor een kledingstuk verpest. Weer opgebeld waarna ik weer hele andere persvoorschriften te horen kreeg. Echt echt enorm slecht.

Betere informatie op de website over producten, betere klantenservice, betere oplossingen als je een fout maakt, voorraad beter bijhouden, etc etc
Als ik iets moet noemen, klantenservice goed bereikbaar
Hotfix rhinestones ss10 druma

De-Zja-Vu mode

altijd vriendelijk en service

Ga zo door!
Vriendelijk ervaringen bij navraag levering
transfer folie en eerder machines

Rob

Folie per mail besteld, bevestigd gekregen en opvallend snel (in deze tijd) geleverd in perfecte verpakking. Supersoepel en probleemloos. Aan te bevelen.

Assortiment, probleemloos bestellen.
3m 1080

Atelier R. Lambermont

SterSterSterSterLege ster

Na een iets minder goede ervaring, nu een hele goede ervaring met Druma. Onverwacht snelle levering van het product. Met dank!

groot aanbod
zeefdruk zeef

Antwoord Druma.nl

Kijk daar doen we het voor dank voor de mooie beoordeling, Met vriendelijke groet Team DDS Druma bv

A. R. Lambermont

SterSterLege sterLege sterLege ster

Teleurstellend. De snijplotter die dit bedrijf mij tijdens een vriendelijk telefoongesprek aanraadde en die ik vervolgens heb aangeschaft, voldeed totaal niet aan mijn verwachtingen. Men wilde de machine niet retour nemen. Mijn email met een voorstel om dit op te lossen werd tot op heden genegeerd. De aanvankelijke vriendelijkheid sloeg over in het negeren van mij als klant.

Beter naar de wensen van de klant luisteren.
Breed assortiment.
Cameo4

handzeefdrukkerij de vlinder

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Telkens levert een bestelling gruwelijke frustratie op. Men communiceert niet met de klant. NA een week nog niks, zelf maar even gebeld. Een collega zou contact hebben opgenomen dat het niet op voorraad zou zijn. De bekende smoes. Er is geen contact geweest. Ook deelleveranties wordt niet over gecommuniceerd. Een bedrijf met een zeer slechte moraal.

nee, een enkele
Alle personeel eruit gooien en opnieuw beginnen
fixatief

jeoffrey ghysels

SterSterLege sterLege sterLege ster

Heel slechte ervaringen met dit bedrijf. Een transferpers bestellen van 400€ en hij werkt gewoon weg de helft van de tijd niet. Reeds meerdere malen contact opgenomen, maar gewoon niet eens opnemen. 1 maal opgenomen, ik leg het probleem uit, het antwoord: meneer het moet werken...??? Ik heb 1 jaar garantie, ik eis dus een nieuw toestel dat degelijk werkt.

Service
Levering was snel.
DDS blackpress

Antwoord Druma.nl

Geachte heer Ghysels, Vervelend te lezen dat u niet tevreden bent, mijn collega zal vanmiddag telefonisch contact met u opnemen we zullen dan vast tot een gepaste oplossing komen. met vriendelijke groet Team DDS Druma bv

FeestGarant

Fijne vinyl producten, vriendelijk personeel en snelle levering. Ook voor telefonische vragen en advies zijn ze goed bereikbaar.

Advies en kwaliteit producten.

Dank voor de leuke feedback, met vriendelijke groet Team DDS Druma bv

Since 1665

Printbaar tranfserfolie besteld, product voldoet niet aan de verwachtingen

tot tweemaal toe niet gereageerd op vraag/klacht over product
Levering
R609189

Antwoord Druma.nl

Beste, Dat is vervelend ? Zou u een mail willen sturen naar receptie@druma.nl dan zorg ik dat deze zeker beantwoord gaat worden, Excuus voor het ongemak Met vriendelijke groet Team DDS Druma bv

Wilma Baijens

Silhouet Cameo heb ik bij Druma gekocht. Kreeg goede uitleg alvorens ik het kocht. Ook de aftersales is prima! Er was een probleem met mijn apparaat en dit werd meteen goed opgelost!

Erg behulpzaam en goede uitleg voordat je het product koopt. Je wordt vriendelijk te woord gestaan.
Silhouet cameo

Druma.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Druma.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.9/10
  • checkEerste review geschreven op 2 november 2013

Druma.nl

Druma is van oudsher de leverancier voor de zeefdruksector. Door de evolutie van de klassieke grafische toepassingen naar de digitale wereld, is Druma mee geëvolueerd met de sector.

De Posthoornstraat 8

5048 AS Tilburg

7.4/10

Speciaaldrukkerij van Loon

Mensen met ervaring die hard nodig zijn !

Enorm vele ervaring betreft druktechnieken en materialen.
inkten

groot aanbod
zeefdruk zeef

A. R. Lambermont

SterSterLege sterLege sterLege ster

Beter naar de wensen van de klant luisteren.
Breed assortiment.

Service
Levering was snel.
DDS blackpress

FeestGarant

Advies en kwaliteit producten.

Dank voor de leuke feedback, met vriendelijke groet Team DDS Druma bv

Since 1665