Er staat een duidelijke omschrijving van de producten op de website zodat ik een goede weloverwogen keuze kon maken. De bestelling was 2 dagen later in huis.
n.v.t.
n.v.t.
Zeer snelle levering en goede service
niet echt
Ik had een keer iets verkeerd besteld, dat werd goed opgelost door jullie.
Het zou fijn zijn als de klant weet wanneer de spullen geleverd worden. Nu hoor je niets meer na je bestelling.
Mooie duidelijke website. Mooie producten goede kwaliteit. Altijd goed verzorgde pakketten.
Info naar de klant toe. Bv bij vertraging van opsturen producten. Ik vindt het een nadeel dat gls niet op zaterdagen bezorgen.
dank u
met vriendelijke groet
Helaas nog geen gevonden
Reageren op mails
Wij hebben u een prive bericht verstuurd.
Team DDS Druma
De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit! Zeer fijn in gebruik!
De info over naleveringen kan beter. Ik wacht nu al langer dan een week op een nalevering. Geen info over wanneer. Dit is niet de eerste keer.
Uw backorder wordt loop deze week in huis verwacht
goed overzichtelijke webside
heb een bestelling geplaatst.Deze was niet vooradig.Hebanderhalveweek later gebeld om te vragen waneer deze zou ariveren .er werd gezegd dat ze mij zouden terug bellen maar heb tot heden nog niets...
Snelle reactie op vragen!
Als er iets niet op voorraad is, misschien ook even vermelden bij website? (vb pincet, flex...)
Dank voor de feedback, hel;aas is het niet mogelijk de voorraad te koppelen aan onze website vandaar dat u na plaatsing order een bevestiging krijgt met evt vermelding van een nalevering.
Met...
Klantvriendelijk, goede en snelle service.
Dank voor de feedback
Team DDs Druma