Druma.nl

8.2/10
7.4/10
7.4/10

Hinke

Prettig bedrijf waar je gastvrij wordt ontvangen. Ook door te telefoon wordt je vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

Vriendelijke receptie

Als een afdeling een mail stuurt dan ook op de reactie van die mail reageren.

Reactie Druma.nl:

Dank voor uw mooie feedback, daar worden we blij van

Bea Vinclair

Zeer klantvriendelijk

Sneller verzenden

Reactie Druma.nl:

Dank voor de mooie feedback

Van cindy

Tot nu toe prima

Vriendelijk, denken mee

Een beter voorraad beheer

Dank voor je feedback

Koopman

Snelle correcte levering zal zeker vaker bestellen

Snelle reactie op telefonische vragen

nvt

verdonck nv

Goede ervaring

De Ryke

Aangeven op de site wanneer iets niet op voorraad is of niet heb nu paar keer dingen in backorder gehad waar we toch met smacht op zaten te wachten en er pas achter komen als de levering is beetje... Aangeven op de site wanneer iets niet op voorraad is of niet heb nu paar keer dingen in backorder gehad waar we toch met smacht op zaten te wachten en er pas achter komen als de levering is beetje jammer

Reactie Druma.nl:

Helaas is het niet mogelijk de voorraad te koppelen aan de website, vandaar dat u na bestelling altijd een orderbevestiging van ons ontvangt met de melding als iets niet op voorraad is.
Met...

Natacha Léonard

2 keer aankoop via internet

zeer snel antwoord op vragen.
perfecte levering

enkel spijtig dat je bij bestellen niet weet of iets snel zal geleverd worden of niet. hetgeen in voorraad was, werd onmiddellijk geleverd. wanneer mijn backorder komt, is nog afwachten. dit is... enkel spijtig dat je bij bestellen niet weet of iets snel zal geleverd worden of niet. hetgeen in voorraad was, werd onmiddellijk geleverd. wanneer mijn backorder komt, is nog afwachten. dit is begrijpelijk maar niet zo handig voor mij.

Robbert Loos (jaloprint)

Goede ervaring met de materialen maar zeer slechte ervaring met de levering van goederen

prijs en materiaal zijn redelijk in orde

meeste bestellingen staan in backorder en worden te laat geleverd

Chef Tommie

Fijn dat ze zowel aan bedrijven als particulier kunnen leveren

Aantrekkelijk geprijsd

Levertijd en leverbaarheid

Reactie Druma.nl:

Dank voor de feedback, wij werken met veel buitenlandse leveranciers waardoor de levertijd soms wat langer kan zijn.
team DDS Druma