Druma.nl

7.4/10

van smeerdijk

Prima srvice

Goede kwaliteit produkten

Bij aankoop van bepaald bedrag gratis verzenkosten zou leuk zijn.

Veenman

Snelle, goede afhandeling

Het ismij niet duidelijk wat de backorder inhoudt. Ik heb mijn squeegee nog niet ontvangen

Reactie Druma.nl:

Dank voor uw feedback, de squeegees zijn inmiddels verzonden.

Corrie van Klinken

Wordt goed geholpen

Website overzichtelijker maken

Reactie Druma.nl:

Dank voor uw feedback, we zullen uw opmerking intern bespreken.

Miranda Maarsen

Goed contact en prima service, de vorige dag besteld is de volgende dag binnen.

Service is goed.

De overzichtelijkheid en de informatie op de website kan beter.

L. Horbach

Overzichtelijke site. Zeer goede communicatie over bestelling.

Communicatie richting klant over de bestelling!

John

Prima product, maar in de communicatie en het meedenken met de klant kan nog veel winst gehaald worden.

Denk mee met de klant. Wellicht kunt u de mailwisseling zien. Niets ten nadele van uw vriendelijke en ongetwijfeld kundige collega, maar als er iets meer was meegedacht was het veel sneller... Denk mee met de klant. Wellicht kunt u de mailwisseling zien. Niets ten nadele van uw vriendelijke en ongetwijfeld kundige collega, maar als er iets meer was meegedacht was het veel sneller afgerond.
Verder geen vervelende belevenis, ik zal ongetwijfeld vaker zaken met u doen.

Reactie Druma.nl:

Dank voor uw feedback, wij zullen uw opmerking zeker intern bespreken.
Met vriendelijk groet DRUMA Team

van der beek

Ik heb er goede er varing mee ik kom daar graag naar toe

voor mijn een 10

nee dat komt als je er meer komt ik kom van af mei

byAN

Ik bestel mijn transferfolie voor tshirt bedrukking.

Webshop goed in orde.

Leveringsverloop soort track and tracé code mee sturen bij de order. Tevens als er een back order is staat het wel op de pakbon maar men wordt niet meer op de hoogte gehouden door bv. Een mail of... Leveringsverloop soort track and tracé code mee sturen bij de order. Tevens als er een back order is staat het wel op de pakbon maar men wordt niet meer op de hoogte gehouden door bv. Een mail of telefoontje wanneer de back order wel wordt geleverd, zoals ik ervaren heb kreeg ik opeens de pakket dienst aan de deur 3 weken later met mijn back order zonder dat ik op de hoogte ben gesteld. / het zou fijn zijn als er rol transferfolie bestaat die de afmeting heeft van de cameo silhoutte 30,5cm x per meter zodat men ook 30,5cm x5 meter kan bestellen.

Reactie Druma.nl:

Helaas is het met onze pakketservice niet mogelijk dat bedrijven een trackcode ontvangen. De rollen applicatie 30,5 x 10 meterkomen binnenkort op de site www.druma.nl, u kunt deze al wel bestellen... Helaas is het met onze pakketservice niet mogelijk dat bedrijven een trackcode ontvangen. De rollen applicatie 30,5 x 10 meterkomen binnenkort op de site www.druma.nl, u kunt deze al wel bestellen via www.silhouette-europe.nl

Vooijs

Duidelijke website, product makkelijk te bestellen. Product was niet op voorraad, kreeg netjes bericht hierover.

Wanneer een product niet op voorraad is, graag ook een bericht sturen wanneer deze er wel weer is, zodat het verloop duidelijker wordt.

Heeren Uden

Goede ervaring