9.6/10
9.6/10

Super snel, vriendelijk en behulpzaam met mijn vragen via de e-mail

Leonarda Harder

Ik was op zoek naar een goede goudverf en kwam via Google op de website van Duller & Co. Wat een geluk. Zoveel informatie m.b.t. goudverf, super! Dit moeten wel vaklieden zijn dacht ik. Goudverf... Ik was op zoek naar een goede goudverf en kwam via Google op de website van Duller & Co. Wat een geluk. Zoveel informatie m.b.t. goudverf, super! Dit moeten wel vaklieden zijn dacht ik. Goudverf besteld en een spiegellijst geschilderd (3x). De ondergrond van deze lijst was zwart met een laagje goudverf. Dat zwart geeft (logisch) een ietsjepietsje groenige glans aan het goud, maar het eindresultaat is toch welhaast Versaille-goud. Een gele ondergrond, zoals op de website is aangegeven, zou inderdaad beter zijn. Al met al zeer tevreden, ook over de meebestelde kwastjes.
Ook het vermelden waard: zeer goed verpakt.

Studio Hair

Omschrijving van de producten van Duller & Co zijn zeer duidelijk waar je wat aan hebt waardoor je het juiste product krijgt en een snelle levering

Overzichtelijk en snelle levering

Perfecte service

Bestelling verguldmateriaal en gereedschap. Goede en uitgebreide uitleg op de website.

Turdus BV

Positief en prima

Anja

Gisteren besteld, vandaag keurig verpakt ontvangen