anonymous
- other 2
- other 4
- Heeft u tips of adviezen om onze service te verbeteren?
- Nee
Fijn bedrijf met alle benodigde informatie direct voorhanden op de website.
Geïmponeerd door het grote assortiment was ik benieuwd of mijn kleine bestelling voldoende aandacht zou krijgen. Dat bleek geen probleem te zijn, integendeel, uiterst correcte afhandeling binnen de kortste keren!
Goed, snel en juiste info
Fantastisch
vlotte levering, prima product
Alles prima heel mooie website
Ongelooflijk veel kennis van producten!
Super!
Heel veel info, zowel op de website als op de geleveerde producten
Altijd goede kwaliteit en de service is nog beter!
heeft goede informatie gegeven
Uitstekend
Fijn dat er zoveel duidelijke informatie op de website stond. Bestellen ging vlot en alles is netjes bezorgd.
Snelle service en goede kwaliteit van producten
Duller & Co verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Duller & Co heeft de volgende resultaten bereikt:
Duller & Co
Prinses Beatrixplein 20
2033 WH Haarlem
Goed, snel en juiste info
Fantastisch
vlotte levering, prima product
Alles prima heel mooie website
Ongelooflijk veel kennis van producten!
Super!
Heel veel info, zowel op de website als op de geleveerde producten
Altijd goede kwaliteit en de service is nog beter!
heeft goede informatie gegeven
Uitstekend