Bereikbaarheid vakman

Els

Échte vakmensen!!

Elektriciteitswerken & flexibiliteit

Elsida Makaj

Héél professioneel, echte vakmannen!

Electriciteitswerken & duidelijke communicatie

Robbin Tonen

Uitstekende service en vakmanschap!

Electriciteitswerken, advies, communicatie en kennis

M. Versluis

Zeer vakkundig in de electrotechniek en tevens fijn contact.

Zeer vakkundig in de electrotechniek en tevens fijn contact.

Wij hebben recentelijk ons hele huis van bijgewerkte electra voorzien: een nieuwe groepenkast met meer groepen en geoptimaliseerde groepenindeling, nieuwe stopcontacten verspreid over drie verdiepingen en het aanleggen van randaarde waar deze (op vrijwel alle plaatsen) ontbrak. Er is eerst een inschatting gemaakt van het te verrichten werk, maar wanneer in de praktijk bleek dat het toch beter kon, is hierop flexibel geacteerd. Al doende kwamen wij nog een paar puntjes tegen die oorspronkelijk niet op de to-do lijst stonden, maar ook deze zijn direct opgepakt en afgehandeld.

Kortom: vriendelijke en hardwerkende mensen die weten wat ze aan het doen zijn.

Technische kennis, harde werkers, vriendelijk, geeft goede adviezen, flexibel

Geen.

Paulien

Heel goed en netjes

Duran en zijn team hebben ons super geholpen. Wij hadden een appartement met erg oude bedrading in Amsterdam, waar nieuwe groepen zijn bijgeplaatst en een nieuwe meterkast. Hiervoor hebben ze ook... Duran en zijn team hebben ons super geholpen. Wij hadden een appartement met erg oude bedrading in Amsterdam, waar nieuwe groepen zijn bijgeplaatst en een nieuwe meterkast. Hiervoor hebben ze ook stukken door beton moeten breken, maar ze hebben alles netjes weggewerkt langs de randen. Daarnaast deed een oud stopcontact het niet, maar Duran heeft dit kosteloos voor ons nagelopen tijdens de klus. In de tussentijd kan ik altijd bij Duran terecht door te bellen of appen bij vragen over de elektra. Kortom, top service en snel geregeld.

Bayram Guvenc

Ik heb van DuranETB vrij snel een offerte voor het vervangen en uitbreiden van mijn verouderde groepenkast ontvangen. Binnen 3 dagen is het naar mijn wensen geïnstalleerd.

In het...

In het kort:
Goede communicatie
Snelle en vriendelijke service
Goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Zeker een aanrader.

Snelle service en goede kwaliteit

Niet

Gerrit

Positief. Afspraken zijn keurig nagekomen.

Korte, duidelijke en snelle communicatie

EP de la Bretoniere

Vervanging huidige meterkast naar een 3-fase meterkast inclusief aanleggen en installatie van meerdere groepen ten behoeve van nieuw keukenapparatuur

Communiceert helder en duidelijk, werkt secuur en netjes, komt de gemaakte afspraken na, geeft gevraagd en ongevraagd elektrotechnisch advies aan de klant, is zeer flexibel voor wat betreft... Communiceert helder en duidelijk, werkt secuur en netjes, komt de gemaakte afspraken na, geeft gevraagd en ongevraagd elektrotechnisch advies aan de klant, is zeer flexibel voor wat betreft beschikbaarheid en planning, heeft jarenlange kennis en ervaring in de elektrotechnische branche, is zeer kritisch op de kwaliteit van zijn dienstverlening en hetgeen hij oplevert.

Iets meer tijd nemen voor thee/ koffie en versnaperingen gedurende de dag :-)

Tom

Duran heeft op zeer korte termijn een hoop gedaan voor onze woning. Door het wegvallen van een andere partij hadden we op korte termijn een elektricien nodig voor een vrij uitgebreide klus. Op... Duran heeft op zeer korte termijn een hoop gedaan voor onze woning. Door het wegvallen van een andere partij hadden we op korte termijn een elektricien nodig voor een vrij uitgebreide klus. Op maandagavond heb ik Duran gebeld en op zaterdagochtend stonden ze voor de deur om aan de slag te gaan. Daar waren we echt heel erg blij mee. Duran heeft 18 stopcontacten en een perilex aansluiting aangelegd. Daarnaast hebben ze de hele groepenkast vervangen. Duran is goed te bereiken en denkt graag mee. Ik kom hier zeker nog terug!

- Goed bereikbaar
- Denkt mee
- Beschikbaarheid

Geen verbeterpunten of tips.

Christine

Goede telefonische hulp gekregen. Heel Duidelijk en heel eerlijk! Dank u wel!

Duidelijk en eerlijk